Ses nasıl kalınlaştırılabilir?

Daha fazla  
Erkeğim, sesimin ince olduğunu düşünüyorum. Çevremden birkaç defa bu konu hakkında dalga geçer gibi laflar duydum, sesimi nasıl kalınlaştırabilirim?

20 yaş altıysanız büyüdükçe değişecektir, 20 üstüyseniz ameliyat veya konuşma tarzınızı değiştirmek dışında pek bir seçenek yok. Onu yaparsanız da kasıntı tiktok abileri gibi olursunuz, size tavsiyem çok kafaya takmayın.

Testosteron hormonunun ses kalınlaştırdığını biliyorum. Kalınlaştıktan sonra bir daha asla incelmez. Tır kornası gibi sesin olduğu zaman incelmez yani hocam eğer işi abartırsanız.

Gececek o gunler hocam benim sesimde inceydi sonradan kendiliginden kalinlasti merak etmeyin zamanla kalinlascak.
22'ye gireceğim yakında.
20 yaş altıysanız büyüdükçe değişecektir, 20 üstüyseniz ameliyat veya konuşma tarzınızı değiştirmek dışında pek bir seçenek yok. Onu yaparsanız da kasıntı tiktok abileri gibi olursunuz, size tavsiyem çok kafaya takmayın.
21 yaşındayım.
Testosteron hormonunun ses kalınlaştırdığını biliyorum. Kalınlaştıktan sonra bir daha asla incelmez. Tır kornası gibi sesin olduğu zaman incelmez yani hocam eğer işi abartırsanız.
Tavsiyeniz için teşekkürler.

Ben bir ara çiğ yumurta yutmaya başlamıştım. Sesi toklaştırıyor biraz ama onu yemeye değeceğini çok sanmıyorum. Ki sesin ince olması bence hoş bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı