S SciFi Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #11 İnce sesli olmak bir hastalık değil sanırım. O zaman sıkıntı yok bence herkes farklıdır.
BuildWarmer Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #12 armas dedi: Kaç yaşındasın? Genişletmek için tıkla... 17...
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.132 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #13 BuildWarmer dedi: 17... Genişletmek için tıkla... Sağlıklı ve sağlıksız iki yöntem söyleyeceğim. Sağlıklı: Yumurtanın sarısını çiğ şekilde iç Sağlıksız: Adıyaman tütünü (önermem)
BuildWarmer dedi: 17... Genişletmek için tıkla... Sağlıklı ve sağlıksız iki yöntem söyleyeceğim. Sağlıklı: Yumurtanın sarısını çiğ şekilde iç Sağlıksız: Adıyaman tütünü (önermem)
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.685 Makaleler 13 Çözümler 20 26 Temmuz 2024 #14 @BuildWarmer doktora git. Tıbbi olarak çözümü mevcut. Bir ayda dört seanslar gerçek sesine kavuşursun.
@BuildWarmer doktora git. Tıbbi olarak çözümü mevcut. Bir ayda dört seanslar gerçek sesine kavuşursun.
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #15 Allah vergisi bir şey. Yapabileceğin bir şey yok. Konuşurken boğazdan konuşmaya çalışabilirsin ama o da sürekli yapıldığında sağlığa zarar verebilir.
Allah vergisi bir şey. Yapabileceğin bir şey yok. Konuşurken boğazdan konuşmaya çalışabilirsin ama o da sürekli yapıldığında sağlığa zarar verebilir.
BuildWarmer Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #16 barisakarsu dedi: Sağlıklı ve sağlıksız iki yöntem söyleyeceğim. Sağlıklı: Yumurtanın sarısını çiğ şekilde iç Sağlıksız: Adıyaman tütünü (önermem) Genişletmek için tıkla... akıyla içsem olmuyor mu la onu ayırıcam mı ben illa?
barisakarsu dedi: Sağlıklı ve sağlıksız iki yöntem söyleyeceğim. Sağlıklı: Yumurtanın sarısını çiğ şekilde iç Sağlıksız: Adıyaman tütünü (önermem) Genişletmek için tıkla... akıyla içsem olmuyor mu la onu ayırıcam mı ben illa?
selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 493 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #17 BuildWarmer dedi: Kendi sesim ince kendi sesimi düzeltmek istiyorum. Sadece sesim dalga konusu oluyor. Genişletmek için tıkla... Ergenliğe girerken sesin biraz bozulmuş olabilir. İlerde düzelir.
BuildWarmer dedi: Kendi sesim ince kendi sesimi düzeltmek istiyorum. Sadece sesim dalga konusu oluyor. Genişletmek için tıkla... Ergenliğe girerken sesin biraz bozulmuş olabilir. İlerde düzelir.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.132 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #18 BuildWarmer dedi: akıyla içsem olmuyor mu la onu ayırıcam mı ben illa? Genişletmek için tıkla... akıyla içersen miden bulanır ama sen bilirsin @BuildWarmer ayrıca diyafram sesini kullan sesin daha gür çıkar bunun için youtube da tonla video var nefesi diyaframdan almak diye
BuildWarmer dedi: akıyla içsem olmuyor mu la onu ayırıcam mı ben illa? Genişletmek için tıkla... akıyla içersen miden bulanır ama sen bilirsin @BuildWarmer ayrıca diyafram sesini kullan sesin daha gür çıkar bunun için youtube da tonla video var nefesi diyaframdan almak diye