PC'deki iç yazılımlarla bunu yapamazsınız şeklinde düşünüyorum, çünkü ayni AUX'dan iki paralel çıkış alınıyor, birinin mekanik olarak takılıp diğerinin 2 adet AUX'den tam olarak çekilmesiyle bu mümkündür. Bir yazılımla değil ancak 2 hatlı (4 uçlu) küçük 2 adet anahtarla (radyo-teyp devrelerinde örneğin teypden tuner'e anında geçmede kullanılıyor) bu olabilir, ama kablo ara bağlantılarıyla parazitik dış etkilere de (EMI gibi) açık olacağından bunu pek tavsiye etmiyorum. Biraz zahmetli de olsa bir jakı çıkarıp diğerini takmak net (Dış parazitlerle hiç bozulmayan sesler) için daha garantilidir. Çünkü bu ses kabloları üzerinde paraziti (EMI'yı) dıştan önleyen blendajlı bir örtüsü (metal örgülü bir kafesi) vardır. Kolay gelsin.
Düzeltme: Her ikisinin de power (açma-kapama) ayrı ayrı anahtarı olduğundan çoklayıcıdan sonnra ayni anda ikisi de AUX'dan bağlanabilir, bir sıkıntı olmaz. Ancak her ikisi ayni anda çalışırsa PC'den çıkan sinyal 1/2 şiddetli olarak kesin paylaşılır, bu nedenle normal %100'lük ses giriş seviyesi daha düşük (paylaşılarak) kalabilir. yani hangisi o anda çalışacaksa onun power'ına (teybin açma-kapama adaptör anahtarına, vb.) basıp onu çalıştırabilirsiniz. Bunu şimdi düzeltiyorum, çünkü az önce mutlaka ayrılmam ve acil halletmem gereken çarşı/pazar/ticaret işlerim vardı, şimdi düzeltiyorum bunu. Kolay gelsin.