Y Yasiver Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 419 8 Haziran 2023 #1 Laptop kullanıyorum. Laptopun kendi hoparlöründe bir sorun yok ama kulaklığı laptopa taktığımda ses simgesinin yanında çarpı işareti çıkıyor ve ses gelmiyor. Normalde sorunsuz çalışıyordu, aniden oldu. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2023
Laptop kullanıyorum. Laptopun kendi hoparlöründe bir sorun yok ama kulaklığı laptopa taktığımda ses simgesinin yanında çarpı işareti çıkıyor ve ses gelmiyor. Normalde sorunsuz çalışıyordu, aniden oldu. Nasıl çözerim?
4 476049 Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 351 Çözümler 2 8 Haziran 2023 #2 Kulaklığı taktıktan sonra Aygıt Yöneticisi'nden ses sürücülerinde kulaklığın ismini bulun sürücüsünü güncelleyin. Artı 0 Eksi
Kulaklığı taktıktan sonra Aygıt Yöneticisi'nden ses sürücülerinde kulaklığın ismini bulun sürücüsünü güncelleyin.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 Ses sürücülerin güncel mi hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Y Yasiver Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 419 8 Haziran 2023 #4 476049 dedi: Kulaklığı taktıktan sonra Aygıt Yöneticisi'nden ses sürücülerinde kulaklığın ismini bulun sürücüsünü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... En güncel sürücüler yüklü diyor reis. Zerolite dedi: Ses sürücülerin güncel mi hocam? Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda sürücüleri indirmiştim ama şuan güncel mi bilmiyorum nasıl anlarım 7 ay felan oldu alalı ve aniden oldu normalde sorunsuz çalışıyordu. Artı 0 Eksi
476049 dedi: Kulaklığı taktıktan sonra Aygıt Yöneticisi'nden ses sürücülerinde kulaklığın ismini bulun sürücüsünü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... En güncel sürücüler yüklü diyor reis. Zerolite dedi: Ses sürücülerin güncel mi hocam? Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda sürücüleri indirmiştim ama şuan güncel mi bilmiyorum nasıl anlarım 7 ay felan oldu alalı ve aniden oldu normalde sorunsuz çalışıyordu.
4 476049 Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 351 Çözümler 2 8 Haziran 2023 #5 O zaman şöyle yap yine aynı yerde sürücüleri kaldır olacak kulaklığın kaldırdıktan sonra biraz bekle veya kulaklığı çıkar tak düzelir büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
O zaman şöyle yap yine aynı yerde sürücüleri kaldır olacak kulaklığın kaldırdıktan sonra biraz bekle veya kulaklığı çıkar tak düzelir büyük ihtimalle.