Kayass Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 212 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 Bilgisayarı 1-2 gun once yaptırdım eve geldim açtım ama ses gelmiyor. Ses simgesinde çarpı işareti var donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum fakat bilgim yok her şeyi denedim donanımsal olmayan ama olmadı yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
Bilgisayarı 1-2 gun once yaptırdım eve geldim açtım ama ses gelmiyor. Ses simgesinde çarpı işareti var donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum fakat bilgim yok her şeyi denedim donanımsal olmayan ama olmadı yardım edebilir misiniz?
Çözüm Kayass 27 Nisan 2023 Avenged dedi: Cihazın altında herhangi marka model yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok ama bilgisayardaki tüm parçalar neredeyse HP Formatlayarak hallettim herkese teşekkürler fakat sorunun hala ne olduğunu bilmiyorum.
Avenged dedi: Cihazın altında herhangi marka model yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok ama bilgisayardaki tüm parçalar neredeyse HP Formatlayarak hallettim herkese teşekkürler fakat sorunun hala ne olduğunu bilmiyorum.
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #21 Kayass dedi: Bende sorun bulamıyor maalesef Genişletmek için tıkla... Cihazın altında herhangi marka model yazmıyor mu? Artı 0 Eksi
Kayass dedi: Bende sorun bulamıyor maalesef Genişletmek için tıkla... Cihazın altında herhangi marka model yazmıyor mu?
KS KS Kayass Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 212 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #22 Avenged dedi: Cihazın altında herhangi marka model yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok ama bilgisayardaki tüm parçalar neredeyse HP Formatlayarak hallettim herkese teşekkürler fakat sorunun hala ne olduğunu bilmiyorum. Son düzenleme: 16 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Avenged dedi: Cihazın altında herhangi marka model yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok ama bilgisayardaki tüm parçalar neredeyse HP Formatlayarak hallettim herkese teşekkürler fakat sorunun hala ne olduğunu bilmiyorum.