V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 Merhaba, Okulda ses sisteminde görevliyim. Ve sesin basını tizini kısacası her şeyi ayarlamak istiyorum. Hangi program daha çok işime yarar? Şimdiden teşekkür ederim Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2022
Merhaba, Okulda ses sisteminde görevliyim. Ve sesin basını tizini kısacası her şeyi ayarlamak istiyorum. Hangi program daha çok işime yarar? Şimdiden teşekkür ederim
HACKERY Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #2 voicemeeter
V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #3 HACKERY dedi: VoiceMeeter Genişletmek için tıkla... Hangisi sizce, banana potato var
HACKERY Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #4 VortexX0 dedi: Hangisi sizce, banana potato var. Genişletmek için tıkla... Yayıncı mithrain VoiceMeeter kullanıyor. O yüzden tavsiye ettim ben kullanmıyorum.
VortexX0 dedi: Hangisi sizce, banana potato var. Genişletmek için tıkla... Yayıncı mithrain VoiceMeeter kullanıyor. O yüzden tavsiye ettim ben kullanmıyorum.
V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #5 HACKERY dedi: Yayıncı mithrain VoiceMeeter kullanıyor. O yüzden tavsiye ettim ben kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
HACKERY dedi: Yayıncı mithrain VoiceMeeter kullanıyor. O yüzden tavsiye ettim ben kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim