Ses sistemi tavsiyesi

Enes ERGÜN

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Arkadaşlar halihazırda kullanmış olduğum kendi emeğim olan araba amfisi temelli sistem 6 yıl benim kahrımı çekti ve artık çalışmıyor. Yeni bir oto ses sistemi kurup odama yerleştirmek mantıksız geliyor 6 yıl önce kurduğum sistem kalitesi hazır sistemlerde yoktu ve kaliteli olanlar ise pahalıydı.

Alacağım sistemin beni tatmin edebilmesi için sağlam bir bas çıkışı dengeli ve net sesi olması lazım.
Bütçem 550-600 Lira arasında. Birde medya oynatıcı olmasına gerek yok. Sade bir sistem olması benim için yeterli olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürün benim istediğim ürünlerden bir tanesi. Fakat 550-600 lira bütçemin en üst limiti durumunda. Ya biraz bekleyip bütçe artışı sağlayacağım yada daha düşük fiyatta bir sistem alacağım. Ama acilen almam lazım CX200 le idare ediyorum fakat ortamda bir titreşim oluşturması lazım o da kulaklıkla pek mümkün olmuyor :)

@Burak'ın önerdiği gerçekten muhteşem bir sistem. Tek bir tık bile yükseltince inletiyor desem yerinde olur. Bence bekle ve onu al kesinlikle.

450.00-tl'ye creative gigaworks T3 var....Diğer arkadaşların tavsiye ettikleri logitech'i bilmiyorum fakat bugüne kadar dinlediğim ve duyduğum en berrak ses bu cihazdaydı.Zaten ödüllü bir cihaz.Benimde alacaklarım listesinde en başta duruyor.Burdan ne kadar söylesemde bir mağazada o muhteşem sesi duyup karar vermen yerinde olur.....Ben bu cihaza sonuna kadar kefilim...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı