azizcan eser Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 30 27 Mayıs 2020 #1 Ses sistemine LED bağlamak istiyorum ama LED'in kendi adaptörü ile bağlamak istiyorum. Mümkün müdür acaba?
Ses sistemine LED bağlamak istiyorum ama LED'in kendi adaptörü ile bağlamak istiyorum. Mümkün müdür acaba?
Bir Bardak Çay Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 462 Çözümler 1 27 Mayıs 2020 #2 Led bağlamak mümkündür evet ama ses sisteminiz nedir ?
azizcan eser Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 30 27 Mayıs 2020 #3 Bir Bardak Çay dedi: Led bağlamak mümkündür evet ama ses sisteminiz nedir ? Genişletmek için tıkla... Ses sistemi 7+3 amfi özel bir amfi
Bir Bardak Çay dedi: Led bağlamak mümkündür evet ama ses sisteminiz nedir ? Genişletmek için tıkla... Ses sistemi 7+3 amfi özel bir amfi
Bir Bardak Çay Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 462 Çözümler 1 27 Mayıs 2020 #4 Evet bağlanabilir ama ben bağlamayı bilmiyorum umarım yardımcı olurlar.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Mayıs 2020 #5 azizcan eser dedi: Ses sistemine LED bağlamak istiyorum ama LED'in kendi adaptörü ile bağlamak istiyorum. Mümkün müdür acaba? Genişletmek için tıkla... Ledin kendi adaptörü derken. Direk prize takılan adaptör den mi bahsediyorsunuz?
azizcan eser dedi: Ses sistemine LED bağlamak istiyorum ama LED'in kendi adaptörü ile bağlamak istiyorum. Mümkün müdür acaba? Genişletmek için tıkla... Ledin kendi adaptörü derken. Direk prize takılan adaptör den mi bahsediyorsunuz?
azizcan eser Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 30 27 Mayıs 2020 #6 Alpaslan64 dedi: Ledin kendi adaptörü derken. Direk prize takılan adaptör den mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam
Alpaslan64 dedi: Ledin kendi adaptörü derken. Direk prize takılan adaptör den mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Mayıs 2020 #7 azizcan eser dedi: Evet hocam Genişletmek için tıkla... O zaman Ledi istediğiniz yere yapıştırdıktan sonra adaptörü bağlayıp çalıştırabilirsiniz. Ama anladığım kadarıyla başka bir şey yapmak istiyorsunuz.
azizcan eser dedi: Evet hocam Genişletmek için tıkla... O zaman Ledi istediğiniz yere yapıştırdıktan sonra adaptörü bağlayıp çalıştırabilirsiniz. Ama anladığım kadarıyla başka bir şey yapmak istiyorsunuz.
azizcan eser Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 30 27 Mayıs 2020 #8 Alpaslan64 dedi: O zaman Ledi istediğiniz yere yapıştırdıktan sonra adaptörü bağlayıp çalıştırabilirsiniz. Ama anladığım kadarıyla başka bir şey yapmak istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam normal Led bağlamayı biliyorum benim amacım şu ledi ses duyarlı yapıcam bassa yada ama ledin adaptör ile bağlamak sisteme
Alpaslan64 dedi: O zaman Ledi istediğiniz yere yapıştırdıktan sonra adaptörü bağlayıp çalıştırabilirsiniz. Ama anladığım kadarıyla başka bir şey yapmak istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam normal Led bağlamayı biliyorum benim amacım şu ledi ses duyarlı yapıcam bassa yada ama ledin adaptör ile bağlamak sisteme
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Mayıs 2020 #9 azizcan eser dedi: Aynen hocam normal Led bağlamayı biliyorum benim amacım şu ledi ses duyarlı yapıcam bassa yada ama ledin adaptör ile bağlamak sisteme Genişletmek için tıkla... Ben de bilemedim. Başka arkadaşlar yardımcı olurlar belki. Ya da ben müsait olunca araştırırım.
azizcan eser dedi: Aynen hocam normal Led bağlamayı biliyorum benim amacım şu ledi ses duyarlı yapıcam bassa yada ama ledin adaptör ile bağlamak sisteme Genişletmek için tıkla... Ben de bilemedim. Başka arkadaşlar yardımcı olurlar belki. Ya da ben müsait olunca araştırırım.
azizcan eser Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 30 27 Mayıs 2020 #10 Alpaslan64 dedi: Ben de bilemedim. Başka arkadaşlar yardımcı olurlar belki. Ya da ben müsait olunca araştırırım. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam inşallah
Alpaslan64 dedi: Ben de bilemedim. Başka arkadaşlar yardımcı olurlar belki. Ya da ben müsait olunca araştırırım. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam inşallah