Ses sorunu

muhammet acar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 1 hafta önce bilgisayara format artırmıştım ve oyunlarda 2-3 saniye sesler gidiyor ve geliyor geldiğinde ise Discord'daki bağlı olduğum odadan çıkıp girmeden arkadaşlarımın sesi gelmiyor çözümünü bilen yardım edebilir mi?

Uygun ses sürücüsünü yüklemediyseniz formattan sonra olabilir.

Anakart modelinin yanına ses driver yazarak model sitesinden indirip kur ardından reset at.

Sadece sorunu buna bağlamamak lazım tabii. Formattan önce böyle bir sorun yokmuş attıktan sonra böyle bir sorunla karşılaşmışsınız. Büyük ihtimal ses driverını yüklemediğinizi düşünüp yazdım.

Başka neden olabilir çünkü formatı internet kafeye attırdım ses driverlarından olacağını sanmıyorum

Anakartım b450m-k prime 5x rica etsem bana driverin linkini atabilirmisin ben baktım da yinede yanlış bişey yapmak istemem

Size çok soru sordum kusura bakmayın driver booster ile eksik driverlari bulup direk güncellesek olurmu link için teşekkürler

Driver booster gereksiz ve bazen yanlış sürücüler yükleyebiliyor. Tek tek elle doğru sürücüyü yüklemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…