- RAM
- 16
- SSD veya HDD modeli
- Samsung 860 Evo MZ-N6E500BW 500 GB M.2 SSD
- Ekran kartı
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Super 6GB GDDR6 192Bit
- Anakart
- Gigabyte B450M S2H
- İşlemci
- Ryzen 5 2600x
Selam, bugün garip bir sorunla karşınızdayım. Windows 10 21H2 sistemimde ses sürekli olarak %100 oluyor. Ekteki görselde fark ettiyseniz sesin etrafında dikdörtgen bir şekil var. Sanki Tab tuşu basılı kalmış da her yeri geziyor gibi. Sorunu detaylandıracak olursam; bilgisayarımda kafaüstü kulaklığım takılı olunca ses %100'e vuruyor, kulaklığı çıkarttığım zamanlarda böyle bir sorun yaşamıyorum. Anker ve SteelSeries yazılımını kaldırdım, Revo ile de temizledim ancak sorun düzelmedi. SteelSeries yazılımını hedef gösterme sebebim bu programı indirip bilgisayarında sorun yaşayanlar oldu. Onlar programı kaldırarak sorunu çözmüş ancak bende böyle bir sorun var. Aygıt Yöneticisi'nden kulaklık sürücüsünü de devre dışı bıraktım ancak sorun düzelmedi. Farklı profile geçiş yaptım onda da aynı sorun mevcut. Format atmadan bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
Sesi %100'den aşağı düşürmek için ses yükseltme tuşuna bir kez basıyorum, ondan sonra sesi istediğim seviyeye indirebiliyorum ancak bu sorun çok sık olmaya başladı. Ses arttırmaya basmadan ses istediğim seviyeye inmiyor. Sürücülerim ve işletim sistemim güncel.

Sesi %100'den aşağı düşürmek için ses yükseltme tuşuna bir kez basıyorum, ondan sonra sesi istediğim seviyeye indirebiliyorum ancak bu sorun çok sık olmaya başladı. Ses arttırmaya basmadan ses istediğim seviyeye inmiyor. Sürücülerim ve işletim sistemim güncel.