Çözüldü Ses sürücüsü bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheWaynee

Hectopat
Daha fazla  
ses.png

Ses 2.png

İndirdiğin bir oyundan oldu sanırım, Realtek'in tüm aygıtları teker teker silindi, ses giriş- çıkış başlığı yok göründüğü üzere. Realtek'in 3-4 farklı sürücüsünü kurdum, yeniden başlattım, sonuç yok. Arka planda da durduruldu olarak gözüküyor, açamıyorum.

Çözüm
Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Eski bir cihaz kullandığınızdan sürücülerin işletim sistemi ile uyumsuzluğundan kaynaklı bir problem yaşıyorsunuz gibi görünüyor. Cihazınızı sıfırlamak, aslında sorunu çözmek için iyi bir fırsat. Bu tarz durumlarda sorunu çözebiliyor.

Geri dönüşünüzü bekliyor olacağım.
hala yok, kurulumdan sonra bir şey yapmama gerek yok değil mi?
Cihazı yeniden başlatmanız sağlıklı olacaktır.

Eğer mümkünse sürücüyü yüklemeden önce eski sürücüyü kaldırmanız daha iyi olacaktır.

Ayrıca hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz?

Cihazı yeniden başlatmanız sağlıklı olacaktır.

Eğer mümkünse sürücüyü yüklemeden önce eski sürücüyü kaldırmanız daha iyi olacaktır.

Ayrıca hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz?
windows 10 kullanıyorum, eskisini nasıl sileceğim, aygıt yöneticisinden mi? Orada nvidia var sadece

Realtek universal driver olacaktı sitede, belki o çalışabilir. Aygıt devre dışı kalmış gibi duruyor gerçi.

Onu da kurmuştum.

Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara dedin mi? Sürücü bulucu falan kullandınız mı?

Driver Booster kullanmıştım. Değişiklikleri taradığımda hiçbir şey olmuyor, NVIDIA'yı falan kaldırırsam onları tekrar yüklüyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı