F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 5 Aralık 2020 #1 Ses driveri kurduktan sonra kulaklık sesi arttı ama mikrofon sesi çok azaldı. Ses kaydı alıp dinledim, neredeyse ses yok. Mikrofon ses seviyesini arttırınca da çok fazla dip ses var. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020
Ses driveri kurduktan sonra kulaklık sesi arttı ama mikrofon sesi çok azaldı. Ses kaydı alıp dinledim, neredeyse ses yok. Mikrofon ses seviyesini arttırınca da çok fazla dip ses var. Nasıl düzeltebilirim?
Gorgolye Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 443 5 Aralık 2020 #2 Sürücüyü kaldırıp kararlı sürümü kurarak. Yada Windows'un verdiği driveri kurarak. Artı 0 Eksi
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.098 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 Ses yöneticisinden mikrofonunuzu seçin. Ordan düzeylere girin. Bazı mikrofonlar sesi yükseğe alsanız bile kendi kendine azalır. Konuşup test edin bakalım kendi kendine düşüyor mu. Artı 1 Eksi
Ses yöneticisinden mikrofonunuzu seçin. Ordan düzeylere girin. Bazı mikrofonlar sesi yükseğe alsanız bile kendi kendine azalır. Konuşup test edin bakalım kendi kendine düşüyor mu.
KS KS F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 5 Aralık 2020 #4 Danotella dedi: Ses yöneticisinden mikrofonunuzu seçin. Ordan düzeylere girin. Eki Görüntüle 766330 Bazı mikrofonlar sesi yükseğe alsanız bile kendi kendine azalır. Konuşup test edin bakalım kendi kendine düşüyor mu. Genişletmek için tıkla... Arttırıyorum ancak öncekine göre aşırı dipses var. Artı 0 Eksi
Danotella dedi: Ses yöneticisinden mikrofonunuzu seçin. Ordan düzeylere girin. Eki Görüntüle 766330 Bazı mikrofonlar sesi yükseğe alsanız bile kendi kendine azalır. Konuşup test edin bakalım kendi kendine düşüyor mu. Genişletmek için tıkla... Arttırıyorum ancak öncekine göre aşırı dipses var.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.098 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #5 FurkanKutlu dedi: Arttırıyorum ancak öncekine göre aşırı dipses var. Genişletmek için tıkla... Bass'ı arttırırsanız dip ses çoğalır. Artı 0 Eksi
FurkanKutlu dedi: Arttırıyorum ancak öncekine göre aşırı dipses var. Genişletmek için tıkla... Bass'ı arttırırsanız dip ses çoğalır.