Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 8 Aralık 2024 #11 gadir427 dedi: B450 m a Pro Max MSI Center ile kurdum ses sürücüsünü şimdi ise internetten anakartıma uyan HD modelini kurmak istiyorum ses çok kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Bu bağlantıdan indirmeyi ve kurmayı deneyin.
gadir427 dedi: B450 m a Pro Max MSI Center ile kurdum ses sürücüsünü şimdi ise internetten anakartıma uyan HD modelini kurmak istiyorum ses çok kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Bu bağlantıdan indirmeyi ve kurmayı deneyin.
G gadir427 Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 333 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri B450M A PRO MAX Ryzen 5 3600 RX 580 Kioxia G2 M.2 512GB SSD Hikvision U10 2x8 Corsair cx650 650w +80 bronze Gameline Elisa-Mesh ATX Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #12 Things dedi: Bu bağlantıdan indirmeyi ve kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sil miyim mi hiç? deniyicem hocam Things dedi: Bu bağlantıdan indirmeyi ve kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Things dedi: Bu bağlantıdan indirmeyi ve kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yine aynı ses kurdum kendi sildi kurdu ama mikrofon aşırı cızırtılı ve hoparlör bozuk gibi ses veriyor. Son düzenleme: 8 Aralık 2024
Things dedi: Bu bağlantıdan indirmeyi ve kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sil miyim mi hiç? deniyicem hocam Things dedi: Bu bağlantıdan indirmeyi ve kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Things dedi: Bu bağlantıdan indirmeyi ve kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yine aynı ses kurdum kendi sildi kurdu ama mikrofon aşırı cızırtılı ve hoparlör bozuk gibi ses veriyor.