Mesj Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2023 #1 Samsung S3 mini telefona Custom ROM yüklemek için TWRP yükledim ancak ses açma tuşu bozuk. Recovery ekranına nasıl gelebilirim?
Samsung S3 mini telefona Custom ROM yüklemek için TWRP yükledim ancak ses açma tuşu bozuk. Recovery ekranına nasıl gelebilirim?
Çözüm lastdarkwave 17 Haziran 2023 Mesj dedi: Samsung S3 mini telefona Custom ROM yüklemek için TWRP yükledim ancak ses açma tuşu bozuk. Recovery ekranına nasıl gelebilirim? Genişletmek için tıkla... Ses dügmesi yerinden çıkabiliyor çıkartıp yapabilirsiniz. ADB ile recovery moda alabilirsiniz.
Mesj dedi: Samsung S3 mini telefona Custom ROM yüklemek için TWRP yükledim ancak ses açma tuşu bozuk. Recovery ekranına nasıl gelebilirim? Genişletmek için tıkla... Ses dügmesi yerinden çıkabiliyor çıkartıp yapabilirsiniz. ADB ile recovery moda alabilirsiniz.
P paulhayranı Picopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #2 Yeniden başlatırken Advanced menüden recovery seç. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Hocam TWRP yüklerken hangi isimde yüklediniz? Artı 0 Eksi
KS KS Mesj Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2023 #4 paulhayranı dedi: Yeniden başlatırken Advanced menüden recovery seç. Genişletmek için tıkla... Hocam oyle bir menü mü var? Nerden giriliyor? Kullanıcı311 dedi: Hocam TWRP yüklerken hangi isimde yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam anlayamadım. Artı 0 Eksi
paulhayranı dedi: Yeniden başlatırken Advanced menüden recovery seç. Genişletmek için tıkla... Hocam oyle bir menü mü var? Nerden giriliyor? Kullanıcı311 dedi: Hocam TWRP yüklerken hangi isimde yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam anlayamadım.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 Mesj dedi: Hocam oyle bir menü mü var? Nereden giriliyor? Nasıl yani hocam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hani hocam Odin ile yüklerken dosyanın adı olur ya .tar gibi. Dosyanın ismi nedir? Artı 0 Eksi
Mesj dedi: Hocam oyle bir menü mü var? Nereden giriliyor? Nasıl yani hocam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hani hocam Odin ile yüklerken dosyanın adı olur ya .tar gibi. Dosyanın ismi nedir?
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.195 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 17 Haziran 2023 #6 Mesj dedi: Samsung S3 mini telefona Custom ROM yüklemek için TWRP yükledim ancak ses açma tuşu bozuk. Recovery ekranına nasıl gelebilirim? Genişletmek için tıkla... Ses dügmesi yerinden çıkabiliyor çıkartıp yapabilirsiniz. ADB ile recovery moda alabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Mesj dedi: Samsung S3 mini telefona Custom ROM yüklemek için TWRP yükledim ancak ses açma tuşu bozuk. Recovery ekranına nasıl gelebilirim? Genişletmek için tıkla... Ses dügmesi yerinden çıkabiliyor çıkartıp yapabilirsiniz. ADB ile recovery moda alabilirsiniz.
P paulhayranı Picopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #7 Mesj dedi: Hocam oyle bir menü mü var? Nereden giriliyor? Genişletmek için tıkla... Evet var sanırım yenisiniz ROM işlerinde. Güç tuşuna basılı tutunca çoğu ROM'da reboot un altında Advanced diye sekme çıkıyor. Artı 0 Eksi
Mesj dedi: Hocam oyle bir menü mü var? Nereden giriliyor? Genişletmek için tıkla... Evet var sanırım yenisiniz ROM işlerinde. Güç tuşuna basılı tutunca çoğu ROM'da reboot un altında Advanced diye sekme çıkıyor.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #8 lastdarkwave dedi: ADB ile recovery moda alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu yapmaya çalışıyoruz. paulhayranı dedi: Evet var sanırım yenisiniz ROM işlerinde. Güç tuşuna basılı tutunca çoğu ROM'da reboot un altında Advanced diye sekme çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Daha Custom ROM yüklememiş. Artı 0 Eksi
lastdarkwave dedi: ADB ile recovery moda alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu yapmaya çalışıyoruz. paulhayranı dedi: Evet var sanırım yenisiniz ROM işlerinde. Güç tuşuna basılı tutunca çoğu ROM'da reboot un altında Advanced diye sekme çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Daha Custom ROM yüklememiş.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.195 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 17 Haziran 2023 #9 paulhayranı dedi: Evet var sanırım yenisiniz ROM işlerinde. Güç tuşuna basılı tutunca çoğu ROM'da reboot un altında Advanced diye sekme çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Onun gibi durumlarda ben hep nedense ikisine aynı anda basınca karşılaşıyordum hocam. Normalde her tuşun kendi işlevi oluyor. Diğer kısım anlamışım. Pardon. Artı 0 Eksi
paulhayranı dedi: Evet var sanırım yenisiniz ROM işlerinde. Güç tuşuna basılı tutunca çoğu ROM'da reboot un altında Advanced diye sekme çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Onun gibi durumlarda ben hep nedense ikisine aynı anda basınca karşılaşıyordum hocam. Normalde her tuşun kendi işlevi oluyor. Diğer kısım anlamışım. Pardon.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #10 Bunu indirin; Minimal ADB and Fastboot – Xiaomi Tools xiaomitools.com Telefonu bilgisayara bağlayın ve programı açın. adb devices komutunu girin. Ne çıkıyor? Artı 0 Eksi
Bunu indirin; Minimal ADB and Fastboot – Xiaomi Tools xiaomitools.com Telefonu bilgisayara bağlayın ve programı açın. adb devices komutunu girin. Ne çıkıyor?