Mesj Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2023 #1 Samsung S3 mini telefona Custom ROM yüklemek için TWRP yükledim ancak ses açma tuşu bozuk. Recovery ekranına nasıl gelebilirim?
Samsung S3 mini telefona Custom ROM yüklemek için TWRP yükledim ancak ses açma tuşu bozuk. Recovery ekranına nasıl gelebilirim?
Çözüm lastdarkwave 17 Haziran 2023 Mesj dedi: Samsung S3 mini telefona Custom ROM yüklemek için TWRP yükledim ancak ses açma tuşu bozuk. Recovery ekranına nasıl gelebilirim? Genişletmek için tıkla... Ses dügmesi yerinden çıkabiliyor çıkartıp yapabilirsiniz. ADB ile recovery moda alabilirsiniz.
Mesj dedi: Samsung S3 mini telefona Custom ROM yüklemek için TWRP yükledim ancak ses açma tuşu bozuk. Recovery ekranına nasıl gelebilirim? Genişletmek için tıkla... Ses dügmesi yerinden çıkabiliyor çıkartıp yapabilirsiniz. ADB ile recovery moda alabilirsiniz.
KS KS Mesj Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2023 #11 Kullanıcı311 dedi: Bunu indirin; Minimal ADB and Fastboot – Xiaomi Tools xiaomitools.com Telefonu bilgisayara bağlayın ve programı açın. adb devices komutunu girin. Ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala C:\Users\mesj\Downloads\minimal_adb_fastboot_1.4.3_portable>adb devices List of devices attached adb server version (31) doesn't match this client (39); killing... * daemon started successfully Kullanıcı311 dedi: Hocam TWRP yüklerken hangi isimde yüklediniz? Genişletmek için tıkla... twrp2.8_golden.nova.20140911.tar.md5 lastdarkwave dedi: Ses dügmesi yerinden çıkabiliyor çıkartıp yapabilirsiniz. ADB ile recovery moda alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağol hocam sorunum çözüldü ses düğmelerine kalemle basıyorum artık. Son düzenleme: 17 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Bunu indirin; Minimal ADB and Fastboot – Xiaomi Tools xiaomitools.com Telefonu bilgisayara bağlayın ve programı açın. adb devices komutunu girin. Ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala C:\Users\mesj\Downloads\minimal_adb_fastboot_1.4.3_portable>adb devices List of devices attached adb server version (31) doesn't match this client (39); killing... * daemon started successfully Kullanıcı311 dedi: Hocam TWRP yüklerken hangi isimde yüklediniz? Genişletmek için tıkla... twrp2.8_golden.nova.20140911.tar.md5 lastdarkwave dedi: Ses dügmesi yerinden çıkabiliyor çıkartıp yapabilirsiniz. ADB ile recovery moda alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağol hocam sorunum çözüldü ses düğmelerine kalemle basıyorum artık.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.195 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 17 Haziran 2023 #12 Mesj dedi: Sağol hocam sorunum çözüldü ses düğmelerine kalemle basıyorum artık. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözülmesi beni sevindirdi hocam . Artı 0 Eksi
Mesj dedi: Sağol hocam sorunum çözüldü ses düğmelerine kalemle basıyorum artık. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözülmesi beni sevindirdi hocam .