Arkadaşlar selam, PC de virüs vardı bende dosyalarımı sakla diyerek sıfırlama işlemini gerçekleştirdim ancak ses kısma açma ve kapatma tuşuna bastığımda ses kısma kapatma ve yükseltme işaretleri çıkıyor ama bir işe yaramıyor.
Ses sürücüsünde problem olabilir. Tekrar yükleyip bir deneyin isterseniz. Diğer bir seçenekte ses ayarlarında çıkış kısmını kontrol edin farklı bir şey seçilmiş olabilir.
Arkadaşlar selam, PC de virüs vardı bende dosyalarımı sakla diyerek sıfırlama işlemini gerçekleştirdim ancak ses kısma açma ve kapatma tuşuna bastığımda ses kısma kapatma ve yükseltme işaretleri çıkıyor ama bir işe yaramıyor.
Gigabyte 970A-UD3P Anakart,AMD FX 6300 Six-Core İşlemci,XFX Radeon RX 580 GTR XXX OC+ 8GB,24GB RAM,KIOXIA EXCERIA 480GB SATA SSD,WD BLUE 1TB Harddisk,GAMEPOWER Medusa Rainbow 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı,GAMEPOWER Kyojin Oyuncu Faresi,GAMEPOWER EVA 5 Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi
Hocam 1.Windows'un içinden sıfırlanınca virüs tam gitmiyor diye biliyorum verilerinizi yedekleyin ve format atın.
Ve hocam eğer bilgisayarınıda ses kartı varsa sürücüyü silip kurun olmazsa.
Tamam bende ondan bahsediyorum dostum. Aynı şeyden bahsettiğimiz halde ve diğer arkadaşlarında aynısını demesine rağmen yorumuma neden beğenmedim attın ona anlam veremedim?
Yeni konu açabilirim istersen bu konu hakkında seni de etiketlerim. Kimin dediği doğruymuş diye ister misin? Ona göre buradaki arkadaşa da yardımcı olmuş oluruz.