Ses yalıtımsız evde kayıt alabilir miyim?

oxygenflex

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, kendi çapımca drill rap ile ilgilenen birisiyim ama artık stüdyoda kayıt almak maddi açıdan biraz zor olduğu için bir Mic almaya karar verdim. Fakat evde ses yalıtımı yok, bunun için bir dolap alıp içine ses yalıtımı yapmayı düşündüm. Başka bir sitenin formunda böyle şeylerde frekanslarda boğulma olduğunu söylediler. Bu yüzden ondan vazgeçtim. Ve karşıma mikrofon ses yalıtım paneli çıktı. Şu an odam oldukça küçük, bilgisayarım, dolap ve yatağım var sadece, onlarda iç içe zaten, böyle bir odada bu paneli alırsam düzgün şekilde kayıt alabilir miyim? Şimdiden çokca teşekkür ederim, sağlıcakla kalın. <3

Yalıtımsız odaya isterseniz yüksek kaliteli mikrofon isterseniz de stüdyo monitörü ekleyin, bir anlam ifade etmez, ses hafif de olsa yankı yapar.

Yalıtımsız odaya isterseniz yüksek kaliteli mikrofon isterseniz de stüdyo monitörü ekleyin, bir anlam ifade etmez, ses hafif de olsa yankı yapar.
anladım, peki yukarıda dediğim gibi bir dolap alıp içine ses yalıtımı yapsam bir sorun olur mu? (seste boğulma vs.)

Bu panel gürültü kesmez. Sadece vokal yaptığınız esnada sesinizin duvarlardan yankılanmasını biraaaaazcık önler. Yani o mikrofon oda içindeki bilgisayarın fan sesini, saatin tıkırtısını bile çekmeye devam eder. Kayıttan sonra sesler temizlenir mi? Evet, Expender kullanarak çözersiniz ancak tondan kaybedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…