Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 12 Aralık 2021 #11 Kürtlerle sorunumuz yok ama ülkemde mülteci istemiyorum.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 12 Aralık 2021 #12 Furkan_R4KT dedi: Bence mültecileri ya çalıştıralım ya da öldürelim arkadaş vallahi bıktık. Genişletmek için tıkla... Bence yeni hükümet bunları kovacak gibi duruyor.
Furkan_R4KT dedi: Bence mültecileri ya çalıştıralım ya da öldürelim arkadaş vallahi bıktık. Genişletmek için tıkla... Bence yeni hükümet bunları kovacak gibi duruyor.
9 9390 Kilopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 13 12 Aralık 2021 #13 Fatih'te ilk Suriyeli istisalısını yaşamıştım. Uzun uzun anlatmayacağım. Sadece dikkatli olun. Zıt gitme, İftira gibi birçok yollara başvurabilirler.
Fatih'te ilk Suriyeli istisalısını yaşamıştım. Uzun uzun anlatmayacağım. Sadece dikkatli olun. Zıt gitme, İftira gibi birçok yollara başvurabilirler.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 12 Aralık 2021 #14 9390 dedi: Fatih'te ilk Suriyeli istisalısını yaşamıştım. Uzun uzun anlatmayacağım. Sadece dikkatli olun. Zıt gitme, iftira gibi birçok yollara başvurabilirler. Genişletmek için tıkla... Suriyelilerin alayı böyle bizim burada Roman'lar var arada beraber olup Suriyeli dövmeye gittiğimiz oluyor.
9390 dedi: Fatih'te ilk Suriyeli istisalısını yaşamıştım. Uzun uzun anlatmayacağım. Sadece dikkatli olun. Zıt gitme, iftira gibi birçok yollara başvurabilirler. Genişletmek için tıkla... Suriyelilerin alayı böyle bizim burada Roman'lar var arada beraber olup Suriyeli dövmeye gittiğimiz oluyor.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Aralık 2021 #15 Açıkçası kürtler, (gördüğüm kadarıyla) gayet iyi insanlar. Çalışıyorlar, vergi veriyorlar, çevrelerine saygılılar ama mülteciler öyle değil.
Açıkçası kürtler, (gördüğüm kadarıyla) gayet iyi insanlar. Çalışıyorlar, vergi veriyorlar, çevrelerine saygılılar ama mülteciler öyle değil.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 12 Aralık 2021 #16 Polorchen dedi: Açıkçası kürtler, (gördüğüm kadarıyla) gayet iyi insanlar. Çalışıyorlar, vergi veriyorlar, çevrelerine saygılılar ama mülteciler öyle değil. Genişletmek için tıkla... Benim de kökenim kürtlüğe dayanıyor ama arkadaşlarımın çoğu Türk ve hiçbir konuda Türk-Kürt ayrımı yapılmıyor ancak bazı psikopatlar yapıyor.
Polorchen dedi: Açıkçası kürtler, (gördüğüm kadarıyla) gayet iyi insanlar. Çalışıyorlar, vergi veriyorlar, çevrelerine saygılılar ama mülteciler öyle değil. Genişletmek için tıkla... Benim de kökenim kürtlüğe dayanıyor ama arkadaşlarımın çoğu Türk ve hiçbir konuda Türk-Kürt ayrımı yapılmıyor ancak bazı psikopatlar yapıyor.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Aralık 2021 #17 Türk - Kürt ayrımı yapılmamalı da zaten. Sadece "Kürdistan" devleti kurmaya çalışan alçak kürt ayrımı yapılmalı. Doğuyu ayrıştırıp, ayaklanmaya çalıştıranlar.
Türk - Kürt ayrımı yapılmamalı da zaten. Sadece "Kürdistan" devleti kurmaya çalışan alçak kürt ayrımı yapılmalı. Doğuyu ayrıştırıp, ayaklanmaya çalıştıranlar.