Merry_01 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıda da olduğu gibi sese verilen bu efektin adı ne? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıda da olduğu gibi sese verilen bu efektin adı ne?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.506 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 18 Haziran 2024 #2 Merry_01 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıda da olduğu gibi sese verilen bu efektin adı ne? Genişletmek için tıkla... Hang seste? Orada yüzlerce ses var.
Merry_01 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıda da olduğu gibi sese verilen bu efektin adı ne? Genişletmek için tıkla... Hang seste? Orada yüzlerce ses var.
Merry_01 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 Single_factor dedi: Hang seste? Orada yüzlerce ses var. Genişletmek için tıkla... Solistin sesi.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.506 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 6 Temmuz 2024 #4 Merry_01 dedi: Solistin sesi. Genişletmek için tıkla... Efekt yok seste.
Merry_01 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 Hani eski bir telefondan geliyormuş gibi ya onu soruyorum nasıl yok?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.506 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 6 Temmuz 2024 #6 Merry_01 dedi: Hani eski bir telefondan geliyormuş gibi ya onu soruyorum nasıl yok? Genişletmek için tıkla... Mikrofonun gaini yüksek. Adam bağırarak söylediğinde ses çatlıyor.
Merry_01 dedi: Hani eski bir telefondan geliyormuş gibi ya onu soruyorum nasıl yok? Genişletmek için tıkla... Mikrofonun gaini yüksek. Adam bağırarak söylediğinde ses çatlıyor.
Merry_01 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #7 Single_factor dedi: Mikrofonun gaini yüksek. Adam bağırarak söylediğinde ses çatlıyor. Genişletmek için tıkla... Bir daha bana yanıt vermezsen sevinirim dostum verdiğni yanıtlar işe yaramıyor teşekkür ederim iyi geceler.
Single_factor dedi: Mikrofonun gaini yüksek. Adam bağırarak söylediğinde ses çatlıyor. Genişletmek için tıkla... Bir daha bana yanıt vermezsen sevinirim dostum verdiğni yanıtlar işe yaramıyor teşekkür ederim iyi geceler.