B birkan123 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 81 7 Kasım 2021 #1 Sese duyarlı LED yapmak istiyorum. Bass kısmında ışıklar artsın falan. Hangi parçalar gerek ve nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2021
Sese duyarlı LED yapmak istiyorum. Bass kısmında ışıklar artsın falan. Hangi parçalar gerek ve nasıl yapacağım?
wastlead Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et birkan123 dedi: Sese duyarlı LED yapmak istiyorum. Bass kısmında ışıklar artsın falan. Hangi parçalar gerek ve nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et birkan123 dedi: Sese duyarlı LED yapmak istiyorum. Bass kısmında ışıklar artsın falan. Hangi parçalar gerek ve nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla...
FFelix Femtopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 395 Çözümler 7 7 Kasım 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 7 Kasım 2021 #4 birkan123 dedi: Sese duyarlı LED yapmak istiyorum. Bass kısmında ışıklar artsın falan. Hangi parçalar gerek ve nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ardinyo ile yapabilirsin YouTube'da bir sürü video var bakabilirsin.
birkan123 dedi: Sese duyarlı LED yapmak istiyorum. Bass kısmında ışıklar artsın falan. Hangi parçalar gerek ve nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ardinyo ile yapabilirsin YouTube'da bir sürü video var bakabilirsin.