A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #1 Merhaba basliktaki gibi bir edit programi ariyorum. Bir tane buldum ama o da watermark koyuyor. Var mi bildiginiz?
Merhaba basliktaki gibi bir edit programi ariyorum. Bir tane buldum ama o da watermark koyuyor. Var mi bildiginiz?
Vayne Mechanics Megapat Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #2 anomalynx dedi: Merhaba basliktaki gibi bir edit programi ariyorum. Bir tane buldum ama o da watermark koyuyor. Var mi bildiginiz? Genişletmek için tıkla... Watermark koyan program CapCut mı?
anomalynx dedi: Merhaba basliktaki gibi bir edit programi ariyorum. Bir tane buldum ama o da watermark koyuyor. Var mi bildiginiz? Genişletmek için tıkla... Watermark koyan program CapCut mı?
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #3 Vayne Mechanics dedi: Watermark koyan program CapCut mı? Genişletmek için tıkla... Hayir veed diye bir program. CapCut'ta koyuyor ama cok belli olmuyor. Ama CapCut'ta cok kalitesiz üretiyor alt yazıyı.
Vayne Mechanics dedi: Watermark koyan program CapCut mı? Genişletmek için tıkla... Hayir veed diye bir program. CapCut'ta koyuyor ama cok belli olmuyor. Ama CapCut'ta cok kalitesiz üretiyor alt yazıyı.
hackforyouoin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #4 anomalynx dedi: Hayir veed diye bir program. CapCut'ta koyuyor ama cok belli olmuyor. Ama CapCut'ta cok kalitesiz üretiyor alt yazıyı. Genişletmek için tıkla... Adobe Premiere Pro
anomalynx dedi: Hayir veed diye bir program. CapCut'ta koyuyor ama cok belli olmuyor. Ama CapCut'ta cok kalitesiz üretiyor alt yazıyı. Genişletmek için tıkla... Adobe Premiere Pro