H Hypeplays Hectopat Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2014 #1 Merhaba benim sesim pek fazla iyi olmadığından dolayı videoda sesimi farklılaştırmak istiyorum. Mesela seslendirmeciler gibi. Bunun için nasıl bir program önerirsiniz? Ben aradı bulamadım.
Merhaba benim sesim pek fazla iyi olmadığından dolayı videoda sesimi farklılaştırmak istiyorum. Mesela seslendirmeciler gibi. Bunun için nasıl bir program önerirsiniz? Ben aradı bulamadım.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Aralık 2014 #2 Adobe Audition ile sesin karakteristiği ile oynayabilirsin. Tabi önce belli oranda videolara falan göz atman gerek.
Adobe Audition ile sesin karakteristiği ile oynayabilirsin. Tabi önce belli oranda videolara falan göz atman gerek.