Kalabalık ortamda örneğin okul, AVM, çarşı gibi yerlerde sesim boğuk ve az çıkıyor istemeden hızlı konuşuyorum kimse bir şey anlamıyor. Sınıfta 2-3 kişi olunca yüksek ve rahatça sesim çıkıyor bunun sebebi ne olabilir?
Belki deneyebilirim, bi' tık garip hissettirecek gibi ama deneyecem.Dalga geçmek için demiyorum, evde kimse yokken komşuları rahatsız etmediğin sürece kendi kendine bağır, alıştırma yap düzelir bir süre sonra.
Kalabalık ortamda örneğin okul, AVM, çarşı gibi yerlerde sesim boğuk ve az çıkıyor istemeden hızlı konuşuyorum kimse bir şey anlamıyor. Sınıfta 2-3 kişi olunca yüksek ve rahatça sesim çıkıyor bunun sebebi ne olabilir?
Çok kalın çook, hatta bana Optimus prime ses diyorlar.Sesiniz inceyse de kulak burun boğaza gidin. Dil terapistine yönlendirirler.
Hmm, çok teşekkür ederim.Youtube'da diksiyon dersleri var "Mennan Şahin" ıvır zıvır... Onlara göz at bazı tekerlemeleri veya paragrafları sesli okuyabilirsin. Okurken kayıt alabilirsin zaman içerisinde etkisini göreceksin. Bence diksiyon bir enstrüman gibi sadece nasıl kullanman gerektiğini bilmiyorsun.
Siz gitmiştiniz hocam şu an nasılsınız, sesinizde düzelme olduğunu fark ediyor musunuz?Sesiniz inceyse de kulak burun boğaza gidin. Dil terapistine yönlendirirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.