Sesim neden böyle?

Beşir Karakan

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi RTX 3060 12 GB OC
İNTEL I5 13400F
MSİ PRO H610M - G
GSKİLL RİPJAWS 16 GB
KİNGSTON 1 TB M2 SSD
BITFENIX FLOW 600W KASA
Arladaşlar öncelikle merhaba. 15 yaşındayım sesin normal konuşurken ince ancak sesimi yükseltince kalınlaşıyor kendi isteğimlede yapabiliyorum bunu sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis ama kimsede görmedim daha önce normalde ses ya hep ince ya hep kalın olur ama ben hem ince hem de kalın yapabiliyorum görenler şaşırıyor hep.

Kendi isteğimle yapabilmem normal mi?
Dostum kafaya takilacak bir sey degil. Gayet normal yasadigin durum yasin geregi. Sasirilacak bisi yok. En gec 17 yasinda falan sesin oturur.

Reis ama kimsede görmedim daha önce normalde ses ya hep ince ya hep kalın olur ama ben hem ince hem de kalın yapabiliyorum görenler şaşırıyor hep.

Kendi isteğimle yapabilmem normal mi?

Ben yapıyordum ama normal mi bilemem . Şaka bir yana sorun olacağını düşünmüyorum, herkesin sesi değişebiliyor çünkü.

Dostum kafaya takilacak bir şey degil. Gayet normal yasadigin durum yasin geregi. Sasirilacak bir şey yok. En gec 17 yasinda falan sesin oturur.

Sesim hep böyle kalır diye kafama takılıyor umarim dediğiniz gibi normaldir ve en kısada hep kalın olur.

Peki reis dedigin gibi olsun biraz rahatladım sayenizde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…