Sesin üzgün gitmesi

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
CS oynuyorum. Dalga geçip; üzgün olduğumu, ağladığımı falan söylüyor biri. Başka maçta başka birine sordum, o da normal ile depresif arasında bir sesim olduğunu söyledi. Gülmediğim doğrudur fakat karşı tarafa bu kadar üzgün bir imaj vermem moralimi bozdu. Çünkü üzgün değilim ne de sinirli fakat pek çok insan realde de böyle tepkiler veriyor. Sorgulamaya başladım neden ben de diğer insanlar gibi etrafıma mutluluk saçamıyorum? Neden en aptalca şeylerin makarasını yapıp muhabbet edemiyorum? Şu son CS maçımdan sonra cidden bunu düşündüm. İnsanlara nasıl bir imaj veriyorumda üzgün ve sinirli olarak algılıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses tellerinde sorun olabilir. Benim de ağlamaklı çıkıyor hep. Bence KBB bölümüne bir baktır.

Hocam dediğin mantıklı araştıracağım.

Kanka taktığın şeye bak. Çık dışarı bir cola iç şöyle ohhh kebap hesabı haaaa. CS'de vs. sesin öyle gidebilir kanka, çok da takılma oyunlara benden söylemesi haaa.

Sadece oyunda değil ki. Aylar önce dershanede de bir kere biri böyle demişti ve o zaman pek sallamamıştım fakat şimdi anlıyorum ki böyle bir imaj çiziyorum insanların gözünde. Üzgün ve sinirli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı