Seslendirme için mikrofon önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Gaming X Slim 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3
İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X 3.8 GHz AM5 32 MB Cache 65 W
RAM: XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 DDR5
Depolama: Kingston 1 TB KC3000 SKC3000S-1024G M.2 PCIe 4.0
Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD B650 6600 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX
Monitörler: Gigabyte G24F-2 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz ve Acer K222HQLBID 21.5" 5ms Full HD LED
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar, genelde ürettiğim içerikleri sesim üzerimden yaptığım için kaliteli bir mikrofona ihtiyacım var. Belirli bir bütçem aslında yok, fiyat-performans bir öneri arıyorum.

HyperX Solocast, Fifine A6V, Fifine A8, Fifine AM8, Razer Seiren mini v3, Moano PD200X, PD400X

HyperX Solocast, Fifine A6V, Fifine A8, Fifine AM8, Razer Seiren mini v3, Moano PD200X, PD400X
Hepsi çok iyi modeller gibi duruyor, peki siz arasından 2 tane seçmek isteseydiniz bu hangileri olurdu?

Hepsi çok iyi modeller gibi duruyor, peki siz arasından 2 tane seçmek isteseydiniz bu hangileri olurdu?

Moano ama TR'de stoklarını bulamadım Fifine A8, AM8 ve üstü alınır. Diğer 2, si profesyonel değiller daha çok Discord sohbeti için.

Bu tarz mikrofonların yazılım desteği var mı acaba?
Yazılım desteği yok sadece Razer'da var ve Moano da ama pek iyi yazılımlar değiller. Onun yerine Nvidia Brodcast veya Steelseries GG ile aşırı temiz bir ses alabiirsiniz. Hatta ses engelleyici kauçuk sayesinde daha profosyonel olur.
1740320621494.png

Yazılım desteği yok sadece Razer'da var ve Moano da ama pek iyi yazılımlar değiller. Onun yerine Nvidia Brodcast veya Steelseries GG ile aşırı temiz bir ses alabiirsiniz. Hatta ses engelleyici kauçuk sayesinde daha profosyonel olur. Eki Görüntüle 2431200
Çok profesyonel değilim açıkçası sadece YouTube'a içerik üretmek için almak istiyorum.
A8 ve A6V arasında çok fark yoksa, A6V'yi tercih edeceğim. Eğer ki varsa, A8'i tercih edeceğim.

Çok profesyonel değilim açıkçası sadece YouTube'a içerik üretmek için almak istiyorum.
A8 ve A6V arasında çok fark yoksa, A6V'yi tercih edeceğim. Eğer ki varsa, A8'i tercih edeceğim.
Buna kendi kulaklarınızla karar vermeye ne dersiniz :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hemen izliyorum. :)

Hemen izliyorum. :)
A6V benim gibi biri için yeterli diye düşünüyorum, onu sipariş edeceğim.

1740383726242.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı