Selamlar arkadaşlar, genelde ürettiğim içerikleri sesim üzerimden yaptığım için kaliteli bir mikrofona ihtiyacım var. Belirli bir bütçem aslında yok, fiyat-performans bir öneri arıyorum.
En ucuz Fifine Ampligame A6V RGB USB Yayıncı Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Fifine Ampligame A6V RGB USB Yayıncı Mikrofon özelliklerini incele, 2.369,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yazılım desteği yok sadece Razer'da var ve Moano da ama pek iyi yazılımlar değiller. Onun yerine Nvidia Brodcast veya Steelseries GG ile aşırı temiz bir ses alabiirsiniz. Hatta ses engelleyici kauçuk sayesinde daha profosyonel olur.
Yazılım desteği yok sadece Razer'da var ve Moano da ama pek iyi yazılımlar değiller. Onun yerine Nvidia Brodcast veya Steelseries GG ile aşırı temiz bir ses alabiirsiniz. Hatta ses engelleyici kauçuk sayesinde daha profosyonel olur. Eki Görüntüle 2431200
Çok profesyonel değilim açıkçası sadece YouTube'a içerik üretmek için almak istiyorum.
A8 ve A6V arasında çok fark yoksa, A6V'yi tercih edeceğim. Eğer ki varsa, A8'i tercih edeceğim.
Çok profesyonel değilim açıkçası sadece YouTube'a içerik üretmek için almak istiyorum.
A8 ve A6V arasında çok fark yoksa, A6V'yi tercih edeceğim. Eğer ki varsa, A8'i tercih edeceğim.