Aslan Kedi
Hectopat
- Makaleler
- 1
20 dakikalık bir metini seslendirmesi için yapay zekaya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
ElevenLabs kesinlikle birden fazla kez kullandım. Çok iş görüyor tavsiye ederim.20 dakikalık bir metini seslendirmesi için yapay zekaya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
![]()
Bring Agents and Creative to Life with our AI Voice Generator
Voice AI for creative projects and agents that talk, type and take action. Choose from 5k+ voices in 70+ languages or design one with our AI voice generator.elevenlabs.io
1000 karakter sınırı var. Tek tek mi yapmam gerekiyor? Birde 10 bin kredi diyor. Bu kredi 24 saatlik falan mı? Yoksa başka yok mu? 10 bin krediden sonra bitiyorsa sıkıntı. Bana hep lazım.ElevenLabs kesinlikle birden fazla kez kullandım. Çok iş görüyor tavsiye ederim.
1000 karakter sınırı var. Tek tek mi yapmam gerekiyor? Bir de 10 bin kredi diyor. Bu kredi 24 saatlik falan mı? Yoksa başka yok mu? 10 bin krediden sonra bitiyorsa sıkıntı. Bana hep lazım.
1000 karakteri geçecek ne yapıyorsunuz, çok merak ediyorum doğrusu. Bir de nasıl 1000 karakteri geçen bir metni yapay zekaya ücretsiz olarak bir konuşma metni hazırlatmayı planlıyorsunuz? Yapay zekayı da düşün arkadaş.1000 karakter sınırı var. Tek tek mi yapmam gerekiyor? Birde 10 bin kredi diyor. Bu kredi 24 saatlik falan mı? Yoksa başka yok mu? 10 bin krediden sonra bitiyorsa sıkıntı. Bana hep lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.