Merhaba, öncelikle bütçem 1.000₺ fakat ne kadar uyguna alabilirsem o kadar iyi olur benim için. Birnevi F/P ürünü arıyorum. Anakartım MSI B150M Bazooka ve anakartın sahip olduğu (varsa) dışında bir ses kartım yok. Seslendirme bazlı işler yapıyorum, podcast de diyebiliriz. Kısık düzeyde ve mikrofona yakın şekilde konuşuyorum. Kalın da bir sesim var. Ek olarak da şu an Trust'ın eski ve ucuz bir mikrofonunu kullanıyorum. Benim mikrofonumda zaman zaman ses kayıpları (konuşurken aniden ses düzeyinin düşmesi) veya ses patlamaları oluyor. Bunların olmasını istemiyorum. Bir de ses seviyesini arttırdıkça oluşan o "robotik" sesten de nefret ediyorum.
Şu ana kadar birçok modele baktım fakat hepsinin kafamda soru işaretleri var.
Bu ürünün YouTube'da incelemesini izledim ve çok beğendim. Ancak Türkiye'de olmaması ve benim de sabırsızlığımdan dolayı 5 Temmuz'a kadar beklemek istemiyorum. Bu ürünün Türkiye satıcısı bulunursa direkt alabilirim:
Diğer seçeneğim MX-2020. YONKA MÜZİK kanalında ayrıntılı incelemeleri mevcut fakat video açıklamalarında bazı ürünlerin linkleri farklı, tüm ürünlere de birçok paket yapıp kafa karıştırdıkları için karar veremedim. Ancak seçenekler arasında en iyisi sanırım bu.
Midex MX-2020, Ses kayıt için tasarlanan condenser mikrofon modelidir. Üstün ses yeteneği ile kaliteli bir performans sizleri bekliyor. 12 Taksit İmkanı ile!
Bu seçenek ise aslında başta kafama en çok yatan almak üzere olup almadığım seçenek.
Midex GMX-1, ses kayıt ya da canlı yayın gibi etkinlikler yapabilmek için geliştirilen condenser stüdyo mikrofonudur.
YouTube'da hakkında binbir türlü bulunan ama ekstra güç kaynağı tarzı bir şey istediği söylenen mikrofon. Bilmiyorum şart mı ama ekstra güç kaynağına para vermek istemiyorum.
Bm 800 Youtuber profesyonel kayıt mikrofonu en kaliteli ve ucuz fiyatlarla satın alabilirsiniz. Yüzde 30 indirim fırsatı ile kapınıza gelsin.
Aralarında belki de en güvendiğim seçenek bu. İncelemeleri falan hoşuma gitti gayet ses kalitesini beğendim fakat sipariş veremediğim için konu açmaya karar verdim.
Pusat Usb Broadcast Mikrofonu, 50Hz-20kHz frekans aralığına eşlik eden kardioid ve unidirectional yapısı ile yayınlarınızdaki mükemmel ses kalitesini sunuyor!
www.monsternotebook.com.tr
Son baktığım bu üründe ise diğer ürünlerin çoğunda olduğu iddaa edilen cızırtı ve yüksek dip ses sorunundan dolayı emin değilim
Yayıncı mikrofonu sayfamızda yer alan midex hype usb, tak çalıştır mantığı ile bilgisayarlarda çalışan oyuncu, yayıncı ve bir çok platformda kullanılabilen usb mikrofon modelidir.
Bayağı bi' uzun oldu fakat karar veremiyorum. Siz olsanız bu bütçelerde bunlardan hangisini veya bunlar haricinde ne alırdınız? İlla mikrofon olmak zorunda değil mikrofonlu kulaklık da olur fakat dediğim gibi seslendirme-podcast işlerine onların uyacağını sanmıyorum. İlk başlarda Boya MY-1 tarzında bir yaka mikrofonuna da bakmıştım fakat güvenemediğim için vazgeçtim. O tarzda aralarında çok fazla fark olmayacak mikrofonlar da önerebilirsiniz. Teşekkür ederim.