G genctesla Zeptopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Selam arkadaşlar, bugün bir seslı asıstan yaptım calısıyor, ama tek sıkıntısı cok yavas konusuyor. Nasıl cozerım?
Selam arkadaşlar, bugün bir seslı asıstan yaptım calısıyor, ama tek sıkıntısı cok yavas konusuyor. Nasıl cozerım?
berat365 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #2 Kk uygulama tercihlerini sıfırla veya Google'nin önbellek ve depolamasını sıfırla. (Yanlış anlamışım Google asistan sandım)
Kk uygulama tercihlerini sıfırla veya Google'nin önbellek ve depolamasını sıfırla. (Yanlış anlamışım Google asistan sandım)
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Ocak 2023 #3 berat365 dedi: kk uygulama tercihlerini sıfırla veya googlenin önbellek ve depolamasını sıfırla Genişletmek için tıkla... Kardeşim kendi asistanını yapmış. Mesaj yazmak için yazmayın.
berat365 dedi: kk uygulama tercihlerini sıfırla veya googlenin önbellek ve depolamasını sıfırla Genişletmek için tıkla... Kardeşim kendi asistanını yapmış. Mesaj yazmak için yazmayın.