Sesli gameplay yapmak istiyorum

S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Arkadaşlar youtube da gezerken bazıları hem oyunu oynuyor arkadan da sesi geliyor. Yalnız tek ses bakın görüntü demiyorum. İşte başından sonuna kadar ne yapacağım ne indireceğim anlatacak biri var mı ?

Dediğin şey bana çok saçma geldi. Örnek bir kanal veya video paylaşır mısın ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Belkide yanlış tanımladım bilmem. Al adam hem oynuyor hem konuşuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fraps indir tam çözümü budur, yalnız fraps sadece oyunda ve tarayıcıda görünür, örneğin masaüstünü göstermek isterken oyun açıksa oyun gösterilir.

Action programını kullanıyorum ben. Videolarımı görmediysen, forumun inceleme bölümünde biraz dolan. Tek benim değil, forumdan bir kaç kişinin daha böyle videoları var. Ses kaydını da Action! programı ile yapıyorum. Kayıt için ise kulaklık+mikrofon kullanmanı tavsiye ederim. Yani tek bir mikrofon sonra PC hoparlörü kullanmanı pek tavsiye etmem.

Benim Action ! programının deneme sürümü dolmuş. Sildim yükledim gene aynı şimdi ne yapacaz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…