Sessiz 650-700W modüler PSU önerisi

Reddit'te 3-4 tane konu var sadece ve öyle aman aman sesler değil. Ayrıca çok fazla üstüne düşülmemiş bile. Kronik sorun olarak belirtebileceğimiz bir şey yok. Ayrıca NZXT C Gold ve C Bronze arasında dağlar kadar fark var. C serisi altında olmaları, onları aynı veya benzer yapmıyor. Aşırı farklı PSU'lar. Bu arada Rampage PSU'lar hakkında kaç test/kaynak var ki, sen Gold ve Bronze Rampage PSU'ların arasındaki farkı biliyorsun? Araştırmadan bodoslama dalmış oluyorsun şuan.

Son düzenleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
“ Yok hocam çözmez bende Frisby 600W PSU vardı şimdi NZXT C650 var hala coil whine sorunu var“. Bu sadece Technopat'tan örnek sipariş verdiğim N11 satıcısı artık ürünü satmadığı için oradaki yorumları size gösteremiyorum şu an.

Son düzenleme:
Senin attığın videodan haberin var mı? Cooler Master PSU ile sorun yaşarken, NZXT PSU taktıktan sonra sorun çözülmüş. Başta patlayan, çatlayan PSU'da Gigabyte.

Senin attığın videodan haberin var mı? Cooler Master PSU ile sorun yaşarken, NZXT PSU taktıktan sonra sorun çözülmüş. Başta patlayan, çatlayan PSU'da Gigabyte.

Diyorum işte konuya bodoslama dalınca böyle oluyor diye. Videonun açıklamasını okusa bile anlayacak ama yok. Ben engelledim, bir şey yazıyorsa bile görmüyorum. Sen yazmasan haberim dahi olmayacak.

Senin attığın videodan haberin var mı? Cooler Master PSU ile sorun yaşarken, NZXT PSU taktıktan sonra sorun çözülmüş. başta patlayan, çatlayan PSU'da Gigabyte.

Attığım videoyu örnek göstermiş elemanın biri diğeri de yaşadığı sorundan bahsetmiş attığım linkin bütün yorumlarını okusaydınız bodoslama dalmasaydınız demek istediğimi anlardınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@360981 mesajınızda iddianıza destek olduğunu zannettiğiniz konuyu da yanlış anlıyorsunuz. Paylaştığınız konudaki şikayet, ekran kartındaki bobin vızıltısı ve cevap olarak attığınız yorumda da "PSU'yu değiştirmeme rağmen ekran kartında olan bobin vızıltısı geçmedi" diyor.

Ekran kartı ile PSU arasındaki farkı yok sayan birine de;

NZXT C650 Bronze (CWT üretimi CSB-A platformu ve XPG Pylon ile benzer), NZXT C650 Gold V1 2020 (Seasonic üretimi - Focus Plus Gold platformu) 120 mm fanlı ve NZXT C650 Gold V2 2022 (CWT üretimi) 135 mm fanlı olarak, 3 ayrı PSU olduğunu anlatmak da pek bir işe yaramaz sanırım.

Evet, hiçbir sorun olmaz. ATX standartındaki PSU'lar, ATX standartındaki kasalar ile doğrudan uyumlu.

Peki madem öyle diyorsanız. Hayırlı olsun.
Hocam bu 750x sadece sinerjide var ve ürün kodunda 2018 yazıyor vatanda düz rm750 satıyor ürün kodu 2023 yani bu senenin ürünü bu durumda hangisini almam daha iyi olur ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231026_043223.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20231026_043230_Chrome.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 35
650-700W modüler PSU almak istiyorum şu anda kullandığım FSP Hyper 80+ 650W güç kaynağım biraz sesli çalışıyor. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Not: 5600 ve 3060 Ti kullanıyorum.

650W güç kaynağı önerileri:
  • Seasonic Core GC-650
  • FSP Hydro G 650
700W güç kaynağı önerileri:
  • Seasonic focus GX-750
  • FSP Hydro G 750
Bu güç kaynakları, 80 Plus Gold sertifikasına sahiptir ve yüksek kaliteli bileşenlere sahiptir. Sessiz çalışma için tasarlanmıştır ve toz filtreleri ile birlikte gelir.

özel öneri:

Corsair RM750

Corsair RM750, 80 Plus Gold sertifikasına sahip, yüksek kaliteli bir güç kaynağıdır. Sessiz çalışma için tasarlanmıştır ve toz filtreleri ile birlikte gelir. 5600 ve 3060 Ti için yeterli güç sağlar ve gelecekte daha güçlü bir grafik kartı veya işlemci eklemeyi planlıyorsanız da yeterli olacaktır.

Fsp ye bulaşmıyayım hocam, şu anda fsp hyper 80+ bronze 650w kullanıyorum kasada 6 fan var yüke girince psu daha çok ses çıkartıyor.

Peki 2018 RM750x mi daha iyi olur 2023 RM750 mi ?

Birde şöyle bir şey var

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231026_045518_YouTube.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…