Ben stok soğutucu sevmediğimden Xigmatek Durin D982 aldım. Görüntüsü de hoş fiyatı da uygun. Ayrıca düşük profil olduğundan kasada çok yer kaplamıyor ve çok sessiz. Sadece montajı biraz zor.
Not: overclock yapacaksanız hiç uygun değil sadece stok soğutucu yerine geçebilecek bir performansı var.
AMD FX8350 kullanıyorum 4.0 fabrika çıkış hızı, Cooler Master Hyper 412S kullanıyorum 5.0 OC yaptığımda sıkıntı olmadı soğutmada. 4.5 de kullandığımda aşırı sessiz 5.0 OC yapınca biraz ses yapıyor ancak stok soğutucudan fazla değil. Eğer bunu tercih edecek olursan kasa boyutuna RAM slotlarına gelip gelmediğine dikkat et.
Ben stok soğutucu sevmediğimden Xigmatek Durin D982 aldım. Görüntüsü de hoş fiyatı da uygun. Ayrıca düşük profil olduğundan kasada çok yer kaplamıyor ve çok sessiz. Sadece montajı biraz zor.
Not: overclock yapacaksanız hiç uygun değil sadece stok soğutucu yerine geçebilecek bir performansı var.
Hocam bende i7 6700 işlemci alacağım. Soğutucu olarak bunu düşünüyorum. Deep Cool Fan
Eğer bütçeni biraz daha arttırabilirsen bunu öneririm. Silverstone Fan
Hocam bende i7 6700 işlemci alacağım. Soğutucu olarak bunu düşünüyorum. Deep Cool Fan
Eğer bütçeni biraz daha arttırabilirsen bunu öneririm. Silverstone Fan
Bütçe sorun değil benim için 500 TL ye kadar verebilirim benim için önemli olan sessizlik ve performansı tabiki araştırmalarım da herkes Cooler Master Seidon 120V veya CORSAIR H60 Hydro Serisi öneriyor