Sessiz Çalışacak CPU Soğutucu [Hava-Sıvı]

Hocam O.C yapmayacaksınız bence sıvı soğutmaya gerek yok. Boşuna masraf yapmış olursunuz. Benim size önerdiğim iki soğutucuda rahatlıkla işinizi görecektir.

Thermaltake frio extreme kullanıyorum, büyük radyatörlü bir çok su soğutucudan iyi performansı var.
250watt tdp'ye kadar soğutma sağlıyor, hiç bir oyun ve programda işlemi ısısı aşırı yükselmediği için ses konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Kasanıza sığarsa tavsiye ederim, tek eksi yönü fanlı RAM soğutucu takamıyorsunuz.
RAM soğutucu takacağım bu yüzden sıvı soğutmaya geçeceğim, düşünürseniz verebilirim.

Hocam O.C yapmayacaksınız bence sıvı soğutmaya gerek yok. Boşuna masraf yapmış olursunuz. Benim size önerdiğim iki soğutucuda rahatlıkla işinizi görecektir.
Silverston olarak bunu alsam güzel olmaz mı ? Silverstone Fan

O.C yapmıcam tam olarak O.C ne için yapılır da bilmem sadece oyun oynuyorum GTA5 BF1 vs vs vs

Hava soğutuculara baktım da biraz kaba duruyor sıvıların yanın da 250 300 TL arası bir tane sıvı soğutucu alım diyorum

Eğer OC yapılmayacaksa 212 Evo yeterlidir.
150 TL civarı bu bu fiyatı verene kadar 250 tl ye Silverstone Fan bunu almam daha iyi olmaz mı ?

Hava soğutuculara baktım da biraz kaba duruyor sıvıların yanın da 250 300 TL arası bir tane sıvı soğutucu alım diyorum
Skylake işlemcilerin PCB'leri ince yani zarar görebilir ve Frio Extreme 1,2 KG ağırlığında...

Daha iyi olur.

Ximatek aegır kullanıyorum 2 fan desteği var 2 fanla ucuz mesela cooler master seidon 120V gibi performans veriyor uzun süre stress testte bırakdım overclocklu i7 4790k ile 55i geçmedi.

Bende tek eksisi büyüklüğü yüzünden satıyorum.
Şuna dikkat edin, soğutucuların min. max. ses seviyeleri yazar, işlemci ısısına göre artan fan hızı sese sebep olur. Güçlü bir soğutucu almazsanız, soğutucu fanları neredeyse max seviyesinde çalışıp, daha sesli görünen soğutuculardan, daha fazla sesli çalışacaktır.

Skylake işlemcilerin PCB'leri ince yani zarar görebilir ve Frio Extreme 1,2 KG ağırlığında...

Daha iyi olur.

Bende bu sistem var [Alındı] MSI GTX970 GAMING Sistem
İntel Core İ7 6700 3.4GHz 8MB 14mm Sıvı soğutucu taksam zarar mı görür anlamadım tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…