Sessiz çalışan laptop önerisi

hidensa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tekrardan merhabalar ne yazık ki geçen hafta Monster notebook aldım. Boştayken bile çıkan fan sesi beni çıldırtmaya yetti. Sessiz ortamdayken insanı hayata küstürüyor. Süpürge sesi gibi değil ama alttan alta fan sesi susmak bilmiyor. Bir kere bile fanın sustuğunu görmedim. Her şeyi denedim olmadı yarın iade işlemlerini başlatacağım.

Şimdi arkadaşlar soruma geleyim :) artık ben yüksek performanslı oyun odaklı laptop aramıyorum. Benim için sessiz ortamda internette gezinirken bir şeyler okurken o fan sesini duymak istemiyorum. Tabi ki de fan arada bir açılacak ona şüphe yok ama 3 sekme de de açılmasını istemiyorum fanın.

Ben iki tane model buldum. Gönül isterdi ki m1'li Air almak ama maliyeti büyük 😄 bütçe 6.800'e kadar çıkabilirim diye düşünüyorum :). 2 tane laptop buldum biri Lenovo Thinkpad G2 Ryzen 5 diğeri de yeni satışa çıkacak Matebook-D16 hatta D-16 diye bir başlık açmıştım. Ama Lenovo'yı da görünce sizlere sormak istedim. Hangisini tercih edeyim dostlar. Hangisi daha sessiz ortamda sessiz çalışır veya sizin önerebileceğiniz bir model var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı