S Savage33 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 931 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #11 mionellessi dedi: Almanya'dan gönderiliyormuş, sıkıntı çıkar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Amazon kalitesi bir başka. Sil-çek getirtmiştim Almanyadan, sağlam geldi.
mionellessi dedi: Almanya'dan gönderiliyormuş, sıkıntı çıkar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Amazon kalitesi bir başka. Sil-çek getirtmiştim Almanyadan, sağlam geldi.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 11 Ocak 2023 #12 Savage33 dedi: Hayır hocam Amazon kalitesi bir başka. Sil-çek getirtmiştim Almanyadan, sağlam geldi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim öneri için.
Savage33 dedi: Hayır hocam Amazon kalitesi bir başka. Sil-çek getirtmiştim Almanyadan, sağlam geldi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim öneri için.
S Savage33 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 931 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #13 mionellessi dedi: Anladım teşekkür ederim öneri için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. 220tl ye geliyor bu arada. 20 lira çıkabilirseniz pişman etmez, çok iyi yorumlar almış.
mionellessi dedi: Anladım teşekkür ederim öneri için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. 220tl ye geliyor bu arada. 20 lira çıkabilirseniz pişman etmez, çok iyi yorumlar almış.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #14 mionellessi dedi: Anladım teşekkür ederim öneri için. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi ürünü aldınız?
mionellessi dedi: Anladım teşekkür ederim öneri için. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi ürünü aldınız?
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 24 Nisan 2023 #15 Yerli padawan dedi: Hocam hangi ürünü aldınız? Genişletmek için tıkla... ID Cooling almıştım iade ettim, başka da bir şey almadım. Yaz mevsimi gelince bakacağım.
Yerli padawan dedi: Hocam hangi ürünü aldınız? Genişletmek için tıkla... ID Cooling almıştım iade ettim, başka da bir şey almadım. Yaz mevsimi gelince bakacağım.