Sessiz F/P PWM fan önerisi

Onur Serbes

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, kasam enermax starrfort SF70F. Anakartım ise ASUS Prime B650M-R. Fanlar Molex olduğundan ön seti değiştirmeyi düşünüyorum.

Fiyat performans ve sessiz, RGB olmadan (normalden daha ucuzsa fark etmez) bir fan seti (3 tane lazım) önerebilir misiniz?

Aynı şekilde geçici çözüm olarak da 12 to 5, 12 to 7V converterlar veya Molex to PWM converter da önerebilirseniz sevinirim.

İyi sosyaller dilerim.

Kasa fanı alacaksanız ben ekstrem ödemeleri makul görmüyorum. Zaten PWM kontrol üzerinden bir grafik sağlanacak.

Çok teşekkürler, ben de kasa fanı için uçuk fiyatları elzem görmüyorum. Akşam detaylıca inceleyip bakacağım. Önemli olan sessiz, pwm ve iş gören akış sağlayabilen bir fan olması

Kasa fanı alacaksanız ben ekstrem ödemeleri makul görmüyorum. Zaten PWM kontrol üzerinden bir grafik sağlanacak.

İnceledim sanırım bir benim için uygun. Anakartımda CPU soğutucumun fanını resimdeki, kırmızı ile işaretlediğim yere taktım. Acaba bu fanları aldığımda nereye takmam lazım? Yardımcı olabilir misiniz?

işaretlenmiş.jpg

Son düzenleme:
Çok teşekkürler, ben de kasa fanı için uçuk fiyatları elzem görmüyorum. Akşam detaylıca inceleyip bakacağım. Önemli olan sessiz, pwm ve iş gören akış sağlayabilen bir fan olması

İnceledim sanırım bir benim için uygun. Anakartımda CPU soğutucumun fanını resimdeki, kırmızı ile işaretlediğim yere taktım. Acaba bu fanları aldığımda nereye takmam lazım? Yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2361475
Sol aşağıda CHA_FAN1 var. Oraya takabilirsiniz.

Yarın muhtemelen alacağım, ürün geldiğinde ve monte ettiğimde sizi de bilgilendireceğim. Teşekkürler şimdiden

Yarın muhtemelen alacağım, ürün geldiğinde ve monte ettiğimde sizi de bilgilendireceğim. Teşekkürler şimdiden

150TL yeni üye indirimi ile 600TL'ye aldım. Ucuza geldi diye düşünüyorum. Kurulumdan sonra tekrar buraya yazacağım :)

çok ilgiçtir ki fark etmemişim, dediklerine göre molex olmasına rağmen kurulum yaparken cha_fan2 girişine pwm ile bağlamışlar BIOS üzerinden rpm ayarlayabiliyorum. Sanırım iade edicem aldığım fanları. Ne düşünüyosunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı