Sessiz fan önerisi

ArdaStrix

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, mevcut kasama 10 tane fan takmayı düşünüyorum. Bunların 4 tanesi 140mm, 6 tanesi 120mm şeklinde olacak. Ama kasanın kapağını kapattığımda dâhi sesinin çok yüksek olmasından korkuyorum. Yüksek sesi seven birisi değilim, oyun oynarken veya iş yaparken o sesi duyarsam rahatsız olurum.
Fanların hepsi aynı model olacak. ML Pro RGB serisi. Elimde hâli hazırda 6 tane ML 120 Pro RGB fan mevcut. 4 tane de 140mm ekleyeceğim. Kasa modelim ASUS ROG STRIX Helios. Kasa masanın üzerinde duracak. Ekran kartının 3 tane fanı ile birlikte toplamda 13 tane fan olmuş olacak.
Sizce ne yapmalıyım? Kalan 4 tane 140mm fanı farklı (sessiz) model mi almalıyım yoksa 6'sını almışsın 4 tane daha çek mi dersiniz?

Eğer cevabınız sessiz olan ise fan önerilerinizi alabilirim. Benim aklımda ASUS XF serisi var.
Yazı biraz uzun oldu farkındayım ama benim için önemli bir konu.

Noctua > Kasa Fanı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam Noctua da olabilir sesiz bir fana mevcut diye biliyorum performansıda gayet iyi.

https://www.amazon.com.tr/Arctic-Soğutma-BioniX-F120-Gaming/dp/B075CHYTCP?th=1

Bu ürünü aldım, hala denemedim, 140mm versiyonu da var, bu akşam deneyeceğim, denedikten sonra arzu ederseniz buraya da yazarım.

Eğer şu anki fanlarınız sessiz ve performansı iyi ise aynısından bir 4 tane daha almanızı tavsiye ederim. Eğer beğenmiyorsanızda bunu önerebilirim.

Noctua > Kasa Fanı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam Noctua da olabilir sesiz bir fana mevcut diye biliyorum performansıda gayet iyi.
Açıkçası hepsinin uyumlu olmasını istiyorum. ML alırsam çok sesli mi olur? 25 dB imiş bir tanesi.

Zaten bu üründen alacağım hocam.
Elimde onun 120'sinden 6 tane var. 4 tanede sizin attığınızdan alacağım ama ses konusunda emin olamadım.

https://www.amazon.com.tr/Arctic-Soğutma-BioniX-F120-Gaming/dp/B075CHYTCP?th=1

Bu ürünü aldım, hala denemedim, 140mm versiyonu da var, bu akşam deneyeceğim, denedikten sonra arzu ederseniz buraya da yazarım.
Çok iyi olur, teşekkür ederim.

Pardon benim alacağım S pack olmayan versiyonuymuş. İkisi arasında ne fark var?

Hangi kasa fanı var sizde şu an?

Sizin attığınızın fan hızı daha iyi ama benim attığım kasa fanı daha sessiz çalışıyor. Aradaki fark bu.

bütçen varsa noctua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…