Sessiz fan tavsiyesi

O kasaya tanesi 200 ₺'den dört tane fan almaktansa satıp çok daha iyi kasa alınır. Hem alacağın dört fandan memnun kalacağının garantisi de yok.
satacağım zaten de uğraşmak istemedim. Güzel bir kasa lazım bana ve fanları da iyi olması lazım cidden çok sıkıntı sessiz olmaması. Önereceğiniz kasaları bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 7DE47543-65A6-4B90-8DD4-C241815FD03E.jpeg
    1,3 MB · Görüntüleme: 256
Çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak Sizce bu önerdiğinizmi yoksa Noctua mı daha iyidir. Noctua'da seramik rulman gibi bir şey duymuştum'da.

Noctua da çok iyi bir marka. Para önemli değil diyorsanız alın. Desibel olarak ikisi aynı. İkisi de çok kaliteli.
işlemci soğutucusunu almayı düşünüyorum.

120mm Bulamaz mıyım? Baktım Bulamadım'da.
Noctua da çok iyi bir marka. Para önemli değil diyorsanız alın. Desibel olarak ikisi aynı. İkisi de çok kaliteli.
işlemci soğutucusunu almayı düşünüyorum.
Bende işlemciye soğutucu almam lazım. Malum stok İntel fan=pancar motoru. Noctuanın Siyah olması şart gibi bir şey hem sessiz hemde kaliteli bir işlemci soğutucusu arıyorum önerirsen sevinirim. 300 450 Bandında.
Be Quiet! BL070 Sılent Wings 3 120 m 4 Pin Pwm Kasa Tahliye Fiyatı Bu ve Be Quiet! BL066 Sılent Wings 3 120 mm 4 Pin Pwm Kasa Tahliye Fiyatı Bunun arasındaki fark nedir?İkinci olarak 120mm sadece 3 seri olan fanları bulabildim. Hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:
Silent Wings 3 modelinin 120mm versiyonu var. O daha da sessiz. 16db, diğeri 19db.
İkisi de aynı, dönüş hozları farklı biri max. 1450rpm diğeri 2200

Ql serisi fanlar çok hoşuma gidiyor Rgb si ama sırf Rgb için performanstan ödün vermeye gerek yok. İlgilenip yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Bide arkadaşların dediği gibi kasayı değiştirmeye gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…