Sessiz fan tavsiyesi

Çok mantıklı bir kasa değil. Isınan hava yükseldiğinde atacak fan yok yukarıda önden alması yukarıdan ve arkadan atması daha mantıklı bence. Memnunsanız. Size kalmış.
Tek egzoz fanı yetersiz bence.

tamam sağolun yakın zamanda satıcam o zaman.
Peki önerebileceğiniz Rgb'li sessiz ve iyi fan var mı?

Yok. Bilmiyorum yani. Bildiklerim Noctua ve Be-Quiet. Akasa'yı çok önerenler var. RGB varsa onun modellerine bakabilirsiniz.

Ql120mm Düşündüm ama onlar radyatörler için galiba. Normal kasa içi için nasıl olur? Bide Sharkoon Pure Steel RGB kasam var sizce iyimi değiştirmek gerekir mi? Yeni aldım ama iyi değil diyorlar görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Son olarak yeterli diyorsanız fan değişikliliği ile kurtarabilir miyim cevaplarsanız sevinirim.

Üstte ilk mesajımda belirttiğim gibi tanesi 250 ₺'ye dört tane pahalı kaliteli fan için o kasa düşük kalıyor. Üstte paylaştığım üçlü set fanı alırsan tanesi 160 ₺'ye geliyor. Fanları kasanın alt kısmına içeri hava alacak şekilde monte edersen hem görsellik hem performans artışı sağlarsın.

Maviyle işaretlediğim plakayı söktükten sonra kırmızıyla işaretlediğim kasanın dahili fanını oraya egzoz olarak taktıktan sonra paylaştığım fanları alta içeri hava alacak şekilde takabilirsin.

Kasa değiştirebilirim kasa olarak ne önerirsiniz? kasam kötümü sizce?

MSİ Torx Fanlara bakabilirsin. Hem egzoz fan oalrak hem de CPU soğutucumda kullanıyorum. Hiç ses duymadım 6 aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…