Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #21 pcci reis dedi: O sıkıntı olmaz gibi hocam ellerim çok hızlı ve tüm tuşlar ezberimde. E hocam o zaman çok iyi alıyorum ben bunu. Hepinize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı olsun.
pcci reis dedi: O sıkıntı olmaz gibi hocam ellerim çok hızlı ve tüm tuşlar ezberimde. E hocam o zaman çok iyi alıyorum ben bunu. Hepinize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı olsun.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #22 pcci reis dedi: E hocam o zaman çok iyi alıyorum ben bunu. Hepinize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sevindim senin adına. Blue swicht harbi çok baş ağırıtıyor red en mantıklısı.
pcci reis dedi: E hocam o zaman çok iyi alıyorum ben bunu. Hepinize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sevindim senin adına. Blue swicht harbi çok baş ağırıtıyor red en mantıklısı.
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.056 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #23 Revengest dedi: Rica ederim hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam Krosez dedi: Sevindim senin adına. Blue swicht harbi çok baş ağırıtıyor red en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde görücez hocam bence haklısınız.
Revengest dedi: Rica ederim hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam Krosez dedi: Sevindim senin adına. Blue swicht harbi çok baş ağırıtıyor red en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde görücez hocam bence haklısınız.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #24 pcci reis dedi: Sağ olun hocam. Geldiğinde göreceğiz hocam bence haklısınız. Genişletmek için tıkla... Gelince yaz sakıncası yoksa hayırlı olsun tekrardan.
pcci reis dedi: Sağ olun hocam. Geldiğinde göreceğiz hocam bence haklısınız. Genişletmek için tıkla... Gelince yaz sakıncası yoksa hayırlı olsun tekrardan.
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.056 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #25 Krosez dedi: Gelince yaz sakıncası yoksa hayırlı olsun tekrardan. Genişletmek için tıkla... Tekrardan sağ olun hocam unutmazsam yazarım.
Krosez dedi: Gelince yaz sakıncası yoksa hayırlı olsun tekrardan. Genişletmek için tıkla... Tekrardan sağ olun hocam unutmazsam yazarım.