Sessiz klavye önerisi

Daha fazla  
Tek amacım oyun oynamak.
Oyun için klavye arıyorum önceliğim sessiz ve oyun performansı iyi bir kablolu klavye olması.
Renkleri, tasarımı, markası ve boyutu hiç önemli değil olursa %75 tatlı olur.
Bütçem belli değil açıkçası piyasayı pek bilmiyorum ama çok pahalı olmasın.
Aktif olarak: RK61 kahverengi var çok sesli.

Tek amacım oyun oynamak.
Oyun için klavye arıyorum önceliğim sessiz ve oyun performansı iyi bir kablolu klavye olması.
Renkleri, tasarımı, markası ve boyutu hiç önemli değil olursa %75 tatlı olur.
Bütçem belli değil açıkçası piyasayı pek bilmiyorum ama çok pahalı olmasın.
Aktif olarak: RK61 kahverengi var çok sesli.

Ouetmu Peach V3 alın hocam. Hotswap özelliği olması lazım klavyenizde.

Siz direkt switch mi değiştireyim diyorsunuz
Evet hotswap var klavyemde dediğiniz mantıklı aslında yeni klavye alsam aynı switch çok mu pahalıya gelir gerek mi yok.

Yani hocam klavyenizden memnunsanız ve konu sadece ses ise switch değiştirmek çok daha mantıklı geliyor bana. 70 tanesi 910 lira burada. 10 tane de yedek bırakırsınız, bozulma vb. durumda.

Yani hocam klavyenizden memnunsanız ve konu sadece ses ise switch değiştirmek çok daha mantıklı geliyor bana. 70 tanesi 910 lira burada. 10 tane de yedek bırakırsınız, bozulma vb. durumda.

Hocam buradan almak mı daha mantıklı Amazon üzerinden mi 300 TL fiyat farkı var ama güvenilir mi bu site.

Hocam buradan almak mı daha mantıklı Amazon üzerinden mi 300 TL fiyat farkı var ama güvenilir mi bu site.

Gönderimi sağlayan aynı 2 firmaymış hocam siteden almak daha mantıklı o zaman.

Teşekkür ederim yardımınız için daha iyi.
Bir öneri yoksa siparişi veriyorum birazdan.

Bir saniye hocam bir şeyi kontrol edicem.

3/5 pin uyumlu yazıyor sitesinde. Ouetmu da 5 pin zaten. Daha iyi öneri için klavye önerisi çıkar hocam. F87 Pro bakın bir de.

Bir saniye hocam bir şeyi kontrol edeceğim.

3/5 pin uyumlu yazıyor sitesinde. Ouetmu da 5 pin zaten. Daha iyi öneri için klavye önerisi çıkar hocam. F87 Pro bakın bir de.

Aslında klavyeden memnunum genel olrak bu switch beni tatmin edecekse direkt alacağım
Attığınız klavye daha mı sessiz olur.

Aslında klavyeden memnunum genel olrak bu switch beni tatmin edecekse direkt alacağım.
Attığınız klavye daha mı sessiz olur.

Switch sesi sitede var hocam zaten oradan kontrol edebilirsiniz. YouTube'da farklı klavyelerde testleri var. F87 için de ses tesleri mevcut. Telefonda olduğumdan bir sürü linki atamıyorum, mazur görün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı