Sessiz Klavye Tavsiyesi

ruined

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 500 ile 1000₺ seviyesinde tavsiye edeceğiniz sessiz Klavye varmı?
Sessiz olması benim için en önemli kriter haricinde mekanik olursa güzel olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca çok ekstrem bir oyuncuysanız sizi pek kesmez maksimum 6 tuş kombonizasyonu var diye biliyorum.

Benim kullandığım red Switch klavye var çok da sessiz linkini bulamadım ama klavyenin arkasını atabilirim.

Dosya Ekleri

• 37FDC9A8-31F2-435C-9461-65AABEC80E75.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 663
Bu klavye pişmanlığım oldu çok güzel ama ses tuşu bozuldu 20 günde yani nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamadım.

Artık üretilmiyor ama Letgo veya Dolap'ta 2. el denk gelirse MSI DS4100 Türkçe olanı tavsiye ederim. Klavyeye vuracaksın anca o zaman sesi çıkar. Ben yedekte dursun diye bir tane daha aldım ama sormak da aklıma gelmedi meğersem İngilizce klavye almışım. Türkçeye göre biraz sesli kalıyor.

Yeni aldım hocam. Gayet sessiz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynısı var tavsiye ederim çok güzel. Bilek koyma yeri bile kaliteli. Tek sıkıntısı tuşların büyüklüğü yüzünden CAPS LOCK tuşunun aktif olup olmadığını göremiyorsun. Bilek koyma yerini silerken özen göstermek gerek yoksa iz yapıyor. Onun dışında Tam bir efsane. İçine pislik kaçıp orda kalma gibi imkanı yok. Aralarını ıslak mendille temizleyebiliyorum.

CS:GO oynuyorum haliyle birden fazla tuşa basıyorum bundan dolayı tuşa basma sayısı yüksel olursa güzel olur şu ürün nasıldır bilgisi olan?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aoc-gk500-rgb-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,836343995.html
Bu üründe güzele benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…