YnsMr
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Dünya vatandaşı
700-800 TL bütçem var. Almak istediğim klavye TKL %80 boyutunda olacak ve sessiz Switch'lere sahip olmasını istiyorum. 2.el klavyeleri baktım karşıma hep Gamepower modelleri çıktı. Arkadaşlarıma sorduğumda Gamepower alma dediler hep. Ben de Amazon'da gezinirken karşıma bıraktığım linkteki klavye çıktı. Alınır mı sizce? Önerileriniz var mıdır? (klavyenin İngilizce olması benim için daha iyi)
Felicon K2 mekanik oyun klavye ve mouse combo, TKL %80 light up tenkeyless klavye UK layout 21 backlit+6400 DPI Ultra hafif petek PC oyun faresi + mouse pad for Computer PS4 Xbox-kırmızı Anahtar/Mavi Amazon.com.tr
Mouse olması iyi. Farem eskimişti. Buradaki mouse iyi midir sizce? Mouse önerisi yaparsanız sevinirim.
Felicon K2 mekanik oyun klavye ve mouse combo, TKL %80 light up tenkeyless klavye UK layout 21 backlit+6400 DPI Ultra hafif petek PC oyun faresi + mouse pad for Computer PS4 Xbox-kırmızı Anahtar/Mavi Amazon.com.tr
Mouse olması iyi. Farem eskimişti. Buradaki mouse iyi midir sizce? Mouse önerisi yaparsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: