Sessiz mekanik ve aydınlatmalı klavye önerisi

Aradığınız klavye bu hem sessiz hem güzel bir tasarıma sahip

İncelemesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 yıl sonra d ye basınca ddddddd diye değil d d d d diye tepki veren bir klavye...

hocam yay sesi varmı yavaşça bastıgında yay sesi geliyormu arkadan cok az da olsa
Bende boşluk tuşunda geliyordu garantiye gitti düzeltildi.
Alacaksan çok doğru karar olur 250-300TL arasına bulunuyor ve dizilimi Türkçe QWERTY olanını alırsan klavyeyi bilmeyen biri kullanırsa Ğ Ü Ş İ Ö Ç'yi aramaz. Kasa Razer Blackwidow bu arada oldukça hoş esinlenmişler :D

1 yıl sonra d ye basınca ddddddd diye değil d d d d diye tepki veren bir klavye...

Bende boşluk tuşunda geliyordu garantiye gitti düzeltildi.
Alacaksan çok doğru karar olur 250-300TL arasına bulunuyor ve dizilimi Türkçe QWERTY olanını alırsan klavyeyi bilmeyen biri kullanırsa Ğ Ü Ş İ Ö Ç'yi aramaz. Kasa Razer Blackwidow bu arada oldukça hoş esinlenmişler :D
Ne alaka bu klavye yeni çıktı 1 yıl kullandın mı bu yorumu yapıyorsun?

500₺
MSI Vigor GK60'ı öneririm. Red Cherry MX anahtarlara sahip olduğu için daktilo tarzı ses çıkarmıyor. Kırmızı LED aydınlatması ile manuel halde geliyor isterseniz MSI programını indirerek çeşitli modları aktif edebiliyorsunuz. Enter tuşundaki takıntınızı tam olarak anlayamadım ama diğer tuşlara oranla büyük. 2 adet normal tuş büyüklüğünde diyebilirim. Virgül tuşu hemen Enter tuşunun solunda kalıyor. Backspace ise Enterın hemen yukarısında yine 2-2,25 tuş büyüklüğünde denebilir. 2 haftadır kullanmaktayım gayet memnunum öneririm.
Malesef enter tuşu büyük değil

İncelemesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tam aradığım özelliklere sahip bir klavye. Yanlız sessiz olup olmamasından bahsetmemiş. eğer sessiz modeli varsa hiç düşünmeden alırım.

Ne alaka bu klavye yeni çıktı 1 yıl kullandın mı bu yorumu yapıyorsun?
Dostum samsung bile aynısını yapıyor MK Lite ile MK 110 aynı samsung eski telefonun önüne flash ekleyip satıyor bunlar ne eklemiş bilmiyorum ama samsung yeniden satışa çıkarsa bile telefonun içi değil dışı yenileniyor. MK Lite güzel ama yazılımı yok ben de GXT890 ve Lite arasında kaldığımda arkadaşlarım ve Adeksten öğrendim klavyenin kötü olduğunu. Arkadaşım 9. ayda shifte basılı tutmasına rağmen kesik kesik gidiyor diye servise verdi tamir oldu geldi ve yine başka tuşlarda da oldu. Bence memchacinal switchlerin sorunu sonuçta mantar klavyede tuş direkt basıyorken mantar gibi olan yere burada arada bir çubuk dokunuyor.

İncelemesi:

Tam aradığım klavye, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı