Sessiz oyuncu faresi var mı?

370040

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Elimde Logitech'in bir oyuncu faresi var giriş seviyesi fakat evdekiler aşırı rahatsız oluyor tıklama sesinden. Duvarlar ses geçirdiği için gece özellikle rahat rahat kullanamıyorum. Biraz araştırdım ve oyuncu farelerinin sessiz versiyonlarının hemen hemen hiç olmadığını gördüm. Tek seçenek sessiz ofis faresi kullanmak mıdır yoksa ucuz oyun için de kullanabileceğim sessiz bir fare var mı?

Var elbette. Türkiyede çoğu satılmıyor, ancak satılanlardan örnek:

Yurtdışı:

İlla gaming tipli olmak zorunda değil. Logitech ürünlerinin sessiz tıklamalı olan modellerinden alıp kullanabilirsin. 400 - 1200 TL arasında ebatına özelliğine göre değişir fiyatları.

Var elbette. Türkiyede çoğu satılmıyor, ancak satılanlardan örnek:

Yurtdışı:

İlla gaming tipli olmak zorunda değil. Logitech ürünlerinin sessiz tıklamalı olan modellerinden alıp kullanabilirsin. 400 - 1200 TL arasında ebatına özelliğine göre değişir fiyatları.
Bütçem 1000 TL. Ofis farelerinde DPI yüksek yok. 1600 DPI işimi görür mü ? Bu fiyatlara sessiz oyuncu faresi yok galiba. 3000 DPI ofis fareleri var ancak 2 katı fiyatları 1600 dpi'dan. Çok fark eder mi ?

Biz yıllarca A4 Tech mouse ile CS attık. Belli bir dpi'dan sonra fark etmiyor bence sonuçta uluslararası müsabakalarda oynamayacaksın. Sessiz olması senin için şartsa e bütçen de yok, geriye pek seçenek kalmıyor zaten.

Burdaki çoğu mouse alınmaz, ne için kullanıcaksınız, hangi shapeyi kullanıyorsunuz ?
1743286718167.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı