ibicen Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Bana 0 ile 4 bin lira arası bir oyuncu ve sessiz bir klavye lazım önerilerinizi bekliyorum. Şu an elimdeki klavye Razer Blackwidow Chroma V2 (Razer Green switches) var.
Merhaba. Bana 0 ile 4 bin lira arası bir oyuncu ve sessiz bir klavye lazım önerilerinizi bekliyorum. Şu an elimdeki klavye Razer Blackwidow Chroma V2 (Razer Green switches) var.
Mursel55 Picopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 544 Makaleler 2 18 Mayıs 2025 #2 Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK Kullandığım klavye olduğu için bunu öneriyorum gayet sessiz fiyatıda uygun ve çok memnunum %96 olarak gayet iyi Dark Project ALU87A Mekanik Klavye sessiz olarak buanda bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK Kullandığım klavye olduğu için bunu öneriyorum gayet sessiz fiyatıda uygun ve çok memnunum %96 olarak gayet iyi Dark Project ALU87A Mekanik Klavye sessiz olarak buanda bakabilirsin.