Samett61 Kilopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 797 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2018 #11 Cevat GÖKSOY dedi: Psu dan tıkırtı cızırtı sesleri istemiyorum ayrıca o ekran kartı geçici belirtmeyi unutmuşum. Ayrıca m.2 ssd kullanıyorum teşekkürler. Eyvallah Genişletmek için tıkla... Seasonic S12II-620 620W 80+ Bronze Power Supply Fiyatı Bu PSU'yu al pişman etmez. Şuan aktif olarak kullanıyorum. Yük altında olmadığı zaman fanlar çalışmıyor. Oldukça sessiz.
Cevat GÖKSOY dedi: Psu dan tıkırtı cızırtı sesleri istemiyorum ayrıca o ekran kartı geçici belirtmeyi unutmuşum. Ayrıca m.2 ssd kullanıyorum teşekkürler. Eyvallah Genişletmek için tıkla... Seasonic S12II-620 620W 80+ Bronze Power Supply Fiyatı Bu PSU'yu al pişman etmez. Şuan aktif olarak kullanıyorum. Yük altında olmadığı zaman fanlar çalışmıyor. Oldukça sessiz.
Preveze Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2018 #12 Marka düşkünü değilseniz Fsp marka power bakabilirsiniz gerçekten kaliteli ve sessiz modelleri mevcut
Marka düşkünü değilseniz Fsp marka power bakabilirsiniz gerçekten kaliteli ve sessiz modelleri mevcut