Sessiz Switch'li mekanik klavye önerisi

Bütçe
2500

ozdeemre

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Wireless ve sessiz bir klavye arıyorum ofiste kod yazarken kullanacağım arada oyun da gireceğim ama çoğunlukla yazı yazmak için kullanacağım.

Bu klavyeyi gözüme çarptırdım ama hem red Switch hem de kablolu bana kablosuz ve brown gibi sessiz Switch'li bir şeyler lazım. Bütçem maksimum 2500TL.

Renk olarak da beyaz veya gri tercihimdir zorunlu değil.

Ek olarak kesinlikle TKL vey %61 - 65 arıyorum.

öneriniz için teşekkürler başka önerebileceğiniz güzel yazma hissi veren klavyeler varmı acaba

önerileriniz için çok teşekkür ederim hocam ikisi arasında bi karar verip bakacağım bir sorum daha var bu attıklarınız mı daha iyi yoksa logitech pop keys mi pop keysin görüntüsü sesi vs hoşuma gidiyor ama kararsızım

Buraya atılanlar daha iyi hocam tabiki de.

Pop Keys çok da başarılı bir klavye değil. Gateron Liner switchler çok daha başarılıdır.

2500TL bütçenin tamamını kullanacaksanız Akko 5075S alın hocam. Eğer tasarruf edecekseniz Akko 3087 Horizon da işinizi hayli hayli görür. Akko 5075S hot-swap olmasıyla ve boyutundan dolayı kod yazmak için daha rahat olmasıyla öne çıkıyor diyebilirim. Ömürlük klavye.

çok yardımcı oldunuz hocam çok teşekkürler büyük ihtimalle akko5075s alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…