Bilibo Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #1 Sessiz ve yay sesi yapmayacak bir klavye veya Switch rengi arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Sessiz ve yay sesi yapmayacak bir klavye veya Switch rengi arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Azuha Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #3 Yay sesi switch'ten öte kalite ile alakalı. 2 adet red switch klavyem var, birinde yay sesi varken(Redragon), diğerinde yok(Corsair). Sessizlik olarak da Brown(Tactile) ve Red(Non-Tactile) switch öneriyorum.
Yay sesi switch'ten öte kalite ile alakalı. 2 adet red switch klavyem var, birinde yay sesi varken(Redragon), diğerinde yok(Corsair). Sessizlik olarak da Brown(Tactile) ve Red(Non-Tactile) switch öneriyorum.
riphrid Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 831 Çözümler 17 Yer truth or consequences Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #4 Linear switchlerde bahsettiğiniz yay sesi genelde olmaz. Gateron Pro'nun bahsettiğim switchlerine bakabilirsiniz. Markanın sarı ve kırmızı switchlerini öneririm.
Linear switchlerde bahsettiğiniz yay sesi genelde olmaz. Gateron Pro'nun bahsettiğim switchlerine bakabilirsiniz. Markanın sarı ve kırmızı switchlerini öneririm.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 7 Haziran 2023 #5 MX Cherry brown veya red tavsiye ederim. Oetumu Switch'ler periyodik bakımları yapılmadıkça basmama gibi problemler yaratıyor.
MX Cherry brown veya red tavsiye ederim. Oetumu Switch'ler periyodik bakımları yapılmadıkça basmama gibi problemler yaratıyor.
Bilibo Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #6 Azuha dedi: Yay sesi Switch'ten öte kalite ile alakalı. 2 adet red Switch klavyem var, birinde yay sesi varken(Redragon), diğerinde yok(Corsair). Sessizlik olarak da brown(tactile) ve red(non-tactile) Switch öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de Corsair kullanıyorum ve memnun değilim çok yay sesi geliyor.
Azuha dedi: Yay sesi Switch'ten öte kalite ile alakalı. 2 adet red Switch klavyem var, birinde yay sesi varken(Redragon), diğerinde yok(Corsair). Sessizlik olarak da brown(tactile) ve red(non-tactile) Switch öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de Corsair kullanıyorum ve memnun değilim çok yay sesi geliyor.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 7 Haziran 2023 #7 @Bilibo 3 yıla yakın süredir MX Silent kullanan Corsair Strafe MK.2 kullanıyorum. Hiç ses yok.